Spontán vetéléses vérzés, normális, hogy 13. napja tart? Nem volt műtétem, csak az 5. héten elment a baba. Nem vérzek már, csak egy kicsit, de mikor szűnik meg végre?
Figyelt kérdés
Vélemények, tapasztalatok?2013. márc. 25. 14:40
2/7 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy a méhben minden rendben, a vérzésnek meg kell szűnnie. Nem mondta mikor. Múlt hét kedden voltam hozzá utoljára.
2013. márc. 25. 15:05
3/7 anonim válasza:
Nekem 12 napja volt műtétem és még vérzek,kórházban azt mondták,hogy ne lepődjek meg ha 2 hétig vérezgetek,ha nem élénk piros és nem görcsölök akkor nincs gond.Orvos szerint műtét után 3 héttel már a mensim is megjöhet,nem biztos,hogy új ciklusom lesz.
4/7 anonim válasza:
Én januárban jártam pont úgy, ahogy most te :(
Nekem pontosan 2 hétig tartott a vérzés; illetve az elején 6 napig csak barnáztam, aztán meg nagyon híg és sok vér jött :/ Aztán egyik napról a másikra elállt, doki megnézte, hogy minden kiürült-e -szerencsére igen- és kész.
Aztán megijedtem, mert a következő ciklusom 44 napos lett és sem állagra, se időre, se sehogy sem stimmelt... Az utána következő meg 23 napos lett; bár nagyon korán jött meg; valahogy úgy éreztem, hogy addigra állt végre helyre a rend...
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Remélem, hogy végre megszűnik, és nem lesz semmi baj.
2013. márc. 25. 21:32
6/7 anonim válasza:
Nekem màrc. 9-èn kezdôdött vèrzès, ès 21-èn barnàztam utoljàra, azòta is nagyon bô krèmes folyàst tapasztalok, fertôzès jele nem tapasztalhatò, termèszetes tisztulàsi folyamat.
7/7 anonim válasza:
Nekem is pont ugyanez volt, elég sokáig eltartott szinte az egész ciklus ideje alatt kb( 20-25 nap) ahogy ürült a hcg a szervezetemből mindig kicsit erősődött majd csökkent. A szervezet elintézi, ha az orvos azt mondja nem kell művi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!