Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet ez vérzés terhesség...

Mi lehet ez vérzés terhesség alatt vagy ne is reménykedjek!?

Figyelt kérdés
január 25én jött meg az utolsó mensim februárban kimaradt és lett egy pozitív tesztem is .de aztán Február10én reggel erős vérzésem volt telefonáltam az orvosnak aki azt mondta ,,felesleges bemennem mert a terhesség nem is biztos és ha bemegyek mindenképp megkaparnak"ezért hát itthon maradtam és vártam4napig tartott az erős vérzés!de azóta is rendszeresen kaja undorom van hányingerem fájnak a melleim és fáradékony vagyok.a idő pontom még nincs a dokihoz mert a napokban rengetegen lesznek azt mondták 2hét múlva kérjek újra időpontot!mi lehet ez elvetéltem esetleg vagy terhesség?mellé tenném hogy anyukámnak a terhessége 6.hónapjáig mensizett!!

2013. márc. 21. 14:35
 1/9 A kérdező kommentje:
javítanék :) március 10 én jött meg utána
2013. márc. 21. 14:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Én először is orvost váltanék.
2013. márc. 21. 14:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Én csinálnék még egy tesztet! Ha negatív akkor sajnos elvetéltél, ha pozi akkor van még remény!
2013. márc. 21. 14:40
 4/9 Hajka válasza:

Én is egy másik tesztre szavazok és akár pozitív, akár negatív mindenképp felkeresnék egy orvost.

Egyébként elképzelhető, hogy terhes vagy, az egyik ismerősöm is addig mensizett még meg nem mozdult a babája.

Sok sikert!

2013. márc. 21. 14:45
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:) sajnos az orvos váltással az a baj hogy hiába szeretnék saját orvost és megfizetni nem lehet mert csak a körzeti nőgyógyászhoz mehetek kivéve ha ő szabin van vagy sürgős.az orvos marad továbbra is ez de a tesztet megpróbálom reménykedek még!
2013. márc. 21. 14:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Hat, en is a tesztet javaslom elso korben, aztan ha pozi, keresne egy megbizhato magan dokit. Ha nem, akkor is, mert ez a doki enyhen szolva is felelotlen. Amugy meg legkozelebb ha pozi teszt mellett megint vereznel, probalj meg a korhazi ugyeletre menni, ott el kell lassanak.

Majd ird meg ha teszteltel! Sok sikert

2013. márc. 21. 15:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Van magán orvosom csak pont most ment szabadságra és ő volt helyette. Csinálok egy tesztet minden képpen és majd megírom mi lett. Az a legnagyobb bajom hogy nem nyugtatott meg az orvos és aggodom nehogy valami nagyobb baj legyen...
2013. márc. 21. 15:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Bocsánat ezt nem ide akartam irni utolsó voltam :-D
2013. márc. 21. 16:00
 9/9 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, mi lett a vége?
2013. ápr. 10. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!