A párom beleszólhat-e abba, hogy legyen abortusz vagy ne legyen, vagy egyedül döntök?
Köszi szépen, értem, bár kötve hiszem, hogy az abortuszt azért nem végzik el, mert valaki fejéből kipattant a szikra, hogy ajándékot vesz a leendő gyereknek.
Nekem továbbra is az a véleményem, ha a kérdező valóban nem akarja megtartani a gyereket, akkor holnap elmegy az orvosához konzultálni, jövőhét elején pedig a kórházba.
Arra készülj fel, hogy így a kapcsolatotoknak 1000%, hogy vége lesz. A pszichológus mellé kereshetsz válóperes ügyvédet is.
Sajnálom, hogy így jártál, mert valóban nem volt egyenes a férjed sem, sőt... Máshogy is megbeszélhettétek volna, és akkor nem kellene most egy életről döntenetek, hanem simán mehetnétek válni.
Persze az ő gyereke, de a tiéd is, és tudod, öregkorodban, amikor majd tök egyedül leszel, rohadtul sajnálni fogod, hogy annyira önző voltál, mert majd senki nem nyitja rád az ajtót.
A férjednek amúgy tényleg nincs jogi lehetősége beleszólni. Én téged is sajnállak, de tiszta szívből sajnálom a babátokat és igen, a férjedet is.
Megtartom a babát.. sosem hittem magamról, hogy anyuka leszek. De nem hiszem, hogy még egyszer az életben szerelmesen tudok érezni a férjem iránt :(
Köszönöm a válaszaitokat!
Megkérdezhetem miért döntöttél a megtartás mellett?
Kívánom, hogy utólag azt gondold, ez volt életed legjobb döntése! A gyermek ajándék, hidd el, nagyon sok örömöt fog neked okozni! :)
Ő nem tehet róla, hogy így fogant meg :(
Nem akartam sosem babát, de ő már egy kicsi emberke, bármennyire erősnek hittem, nem tudok és már nem is akarok harcolni ellene.
Csak most olyan kusza minden :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!