A párom beleszólhat-e abba, hogy legyen abortusz vagy ne legyen, vagy egyedül döntök?
Statisztikailag. De te nem vagy ott az emberek életében, nem tudhatod, hogy vajon miért hagyták ott a drága feleséget. Vajon közös döntés volt-e a gyermek, vagy csak ezzel akarták a férfit magukhoz láncolni. Igen, ez sem különb dolog, mert itt meg csak a férfi akarja a babát, de én azt mondom, hogy akár nő, akár férfi, ha akarta a gyereket akkor képes egyedül is felnevelni, akár segít a másik akár nem. Sajnos én is így nevelem a fiamat. Az "apuka" nem kér belőlünk. DE nem is azért szültem, hogy magamhoz láncoljam. A pénzért sem hajkurászom őt. Nem mondom, hogy jó dolog a csonka család, de ha MEGVANNAK a megfelelő körülmények, akkor jobb, mint az abortusz.
Erre mondom én, hogy igazságtalan. Hogy a sok statisztika miatt kell sok férfinak végignézni, ahogy abortálják a gyermekét és semmi beleszólása, pedig lehet, hogy egyedül is boldog életet tudna biztosítani a kicsinek.
Csak az a baj, hogy ha abba beleszólása lehetne, hogy tartsd meg, akkor abba is beleszólása lehetne, hogy vetesd el...
És azért az egy elég kegyetlen dolog lenne... Az én gyerekem akkor ma nem lenne itt...
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Itt a férfi egyedül is felnevelte volna a picit, csakhogy az anyja ne ölje meg, de ugye jog nem mellette állt... Szerintem is ez egy szörnyű dolog, ha az egyik fél vállalná akár egyedül is, akkor annak a babának nem kéne meghalni!
Kérdező, (sajnos) nem szólhat bele a párod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!