Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Az abortuszpártiak vagy az...

Az abortuszpártiak vagy az abortuszellenesek lehetnek többen?

Figyelt kérdés
Itt nem elsősorban elvekre gondolok, hanem konkrét számokra, amik konkrétan a tettel függenek össze. Egész pontosan: 100 nőből hánynak volt/van/lesz élete során abortusza? 100 nőből hány olyan nő lehet, aki mindenképp, minden körülmények között kihordaná a babát?

2012. jún. 11. 23:24
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
58%
a legjobb baratnom teljesen ellene volt...aztan teherbe esett es megis elvetette (19 volt) en mindig is partoltam, megis mikor teherbe estem, vallaltam (21 voltam) en azt mondom hogy ha nem vagy a helyzetben, barmilyen velemenyt hangoztathatsz, nem biztos hogy ugy is cselekszel majd. szamokat nem tudok mondani, hanybol hanyan...
2012. jún. 21. 14:50
 42/43 anonim ***** válasza:
58%

Szia!

Eleg sokaig ugy voltam vele,hogy nem valaszolok erre a kerdesre de ki lett emelve igy ugy dontottem,hogy megis.

En teljes mertekben abortusz-ellenes vagyok!!!

DE!

Sosem valaszolok itt az olyan kerdesekre ahol azt kerdezi a kerdezo,hogy megtartsa-e a babat vagy sem.

Mert bar abortusz-ellenes vagyok de nem hozhatok mas helyett dontest amikor a masik szemelynek kell egyutt elnie utana azzal a dontessel. Ezt mindenkinek maganak kell meghozni ezt a dontest.

Olvasok itt olyan meredek dolgokat,hogy elkepzelem abba a helyzetbe milyen lenne egy kisbabanak.

Hogy sokan instabil anyagi hatter mellett esnek teherbe vagy epp nem megfelelo csaladi hatterrel, kozepiskola kellos kozepen.

Egy gyereket nem lehet semmibol felnevelni,ez egy hatalmas felelosseg. Nekem pl. majd megszakad a szivem ha ehezo gyerekekrol hallok.

Tudom,hogy kicsit erthetetlen ahogy fogalmaztam, remelem azert erted-ertitek.

2012. jún. 30. 00:34
 43/43 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem alapjáraton senki sem abortuszpárti, hiszen senki sem direkt esik teherbe, hogy utána abortálják. 30 éves vagyok, két gyerekkel, normál körülmények között élünk. Ha mégegyszer teherbe esnék természetesen megtartanánk a babát. De ha bűncselekmény áldozataként esnék teherbe, vagy a korai magzatvizsgálat kimutatna valamilyen súlyos betegséget akkor az abortuszt választanám.

Ha 17 éves korom előtt estem volna teherbe (ilyen nem volt, 26 és 28 voltam mikor születtek), akkor valószínűleg abortusz lett volna.

Ha másról van szó és tanácsot kér, elsősorban a baba megtartása mellett érvelek, kivéve ha a fenti esetek (erőszak, betegség) állnak fent.

2012. jún. 30. 07:43
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!