Az abortuszpártiak vagy az abortuszellenesek lehetnek többen?
Szia!
Eleg sokaig ugy voltam vele,hogy nem valaszolok erre a kerdesre de ki lett emelve igy ugy dontottem,hogy megis.
En teljes mertekben abortusz-ellenes vagyok!!!
DE!
Sosem valaszolok itt az olyan kerdesekre ahol azt kerdezi a kerdezo,hogy megtartsa-e a babat vagy sem.
Mert bar abortusz-ellenes vagyok de nem hozhatok mas helyett dontest amikor a masik szemelynek kell egyutt elnie utana azzal a dontessel. Ezt mindenkinek maganak kell meghozni ezt a dontest.
Olvasok itt olyan meredek dolgokat,hogy elkepzelem abba a helyzetbe milyen lenne egy kisbabanak.
Hogy sokan instabil anyagi hatter mellett esnek teherbe vagy epp nem megfelelo csaladi hatterrel, kozepiskola kellos kozepen.
Egy gyereket nem lehet semmibol felnevelni,ez egy hatalmas felelosseg. Nekem pl. majd megszakad a szivem ha ehezo gyerekekrol hallok.
Tudom,hogy kicsit erthetetlen ahogy fogalmaztam, remelem azert erted-ertitek.
Szerintem alapjáraton senki sem abortuszpárti, hiszen senki sem direkt esik teherbe, hogy utána abortálják. 30 éves vagyok, két gyerekkel, normál körülmények között élünk. Ha mégegyszer teherbe esnék természetesen megtartanánk a babát. De ha bűncselekmény áldozataként esnék teherbe, vagy a korai magzatvizsgálat kimutatna valamilyen súlyos betegséget akkor az abortuszt választanám.
Ha 17 éves korom előtt estem volna teherbe (ilyen nem volt, 26 és 28 voltam mikor születtek), akkor valószínűleg abortusz lett volna.
Ha másról van szó és tanácsot kér, elsősorban a baba megtartása mellett érvelek, kivéve ha a fenti esetek (erőszak, betegség) állnak fent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!