Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért lett olyan nagy divat...

Miért lett olyan nagy divat az abortusz támogatása, anonim oldalakon, olyan emberek által, akiknek közük nincs a témához?

Figyelt kérdés
Azért ez nem olyan kérdés, mint, hogy "milyen kabátot vegyek magamnak", mégis úgy osztják rá az elvégzésére biztató válaszokat, mintha ugyan egy percig is átéltek volna hasonlót...

szept. 5. 11:39
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/170 anonim ***** válasza:
64%
A szabad döntésre buzdítanak, de neked ez sem érthető...
szept. 5. 23:10
 82/170 A kérdező kommentje:
Nem kell hazudni. Egyáltalán nem arra buzdít a többség és ez jól látható is. De ezt már elmondtam, nem fogom újra és újra ugyanazt leírni.
szept. 5. 23:14
 83/170 anonim ***** válasza:
0%
Neked hány gyermeked is?
szept. 5. 23:15
 84/170 A kérdező kommentje:
Mit csinál?
szept. 5. 23:18
 85/170 anonim ***** válasza:
33%
Neked vannak-e gyermekeid? Hány gyermeket neveltél fel, legyen vérszerinti vagy örökbefogadott?
szept. 5. 23:21
 86/170 anonim ***** válasza:
73%
Had tegye már fel a kérdést, ha akarja a nő. Aztán majd eldönti, hogy hallgat-e a válaszokra. Nehogy azt hidd, hogy az álságos bűntudatkeltő, és gyilkosozó kényszer születők jobbak lennének. De most korlátoznád, hogy véleményt kérjen? Amúgy meg, ha valakinek annyi esze van, hogy ezen az oldalon jövő anonim troll válaszokra hallgat egy ilyen kérdésben tekintet nélkül a saját helyzetére akkor szerintem alapból jobb, ha nem szüli meg a gyereket.
szept. 5. 23:46
 87/170 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, ez az agresszív, nőellenes hozzáállásod csak megerősíti az abortusz jobb színben való feltüntetését.
szept. 6. 00:18
 88/170 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem a normális gondolkozás nem divatozás. Nem az abortuszt támogatjuk, nem abortuszpártiak vagyunk. Mi a nők abortuszhoz való joga mellett állunk ki. Attól, hogy te kiállsz mellette, nem jelenti azt, hogy kvázi... Minden nőnek 2 ingyen abortuszt!

Mert nem. Azt jelenti, hogy nem ítéled el, ha valaki elveteti a magzatot. Nem bántod érte, nem teszed tönkre. Pl én sem hiszem, hogy bármikor is képes lennék rá, de attól még hiszek abban, hogy a nőnek igenis joga van dönteni, és amennyiben az adott férfi a párja, beszéljék meg a dolgot, kössenek kompromisszumot, oldják meg ketten....

szept. 6. 11:15
 89/170 A kérdező kommentje:
Én nem elítélem, hanem végtelenül sajnálom. És dühít, hogy egyesek ilyen borzalomra bátorítják, vagy éppen kényszerítik.
szept. 6. 11:19
 90/170 anonim ***** válasza:
51%
#111 válaszolsz a 109-es kommentemre? Gondolom, ha ennyire sajnálod, akkor csak segíted azokat, akik nehéz helyzetben is elfogadják a tanácsod, hogy még bántalmazó kapcsolatban is, rossz anyagi, vagy egészségügyi állapottal is elvállalják az amúgy nem kívánt gyereket. Tehát hogy segíted őket, a “jó tanácson” kívül?
szept. 6. 11:24
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!