Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért lett olyan nagy divat...

Miért lett olyan nagy divat az abortusz támogatása, anonim oldalakon, olyan emberek által, akiknek közük nincs a témához?

Figyelt kérdés
Azért ez nem olyan kérdés, mint, hogy "milyen kabátot vegyek magamnak", mégis úgy osztják rá az elvégzésére biztató válaszokat, mintha ugyan egy percig is átéltek volna hasonlót...

szept. 5. 11:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/170 anonim ***** válasza:
83%
Én férfiként, támogatom az abortuszt pedig nincs közöm hozzá. Nem divatból támogatom, hanem nekem ez a véleményem.
szept. 5. 11:45
 2/170 anonim ***** válasza:
58%
Mindenkinek van köze hozzá.
szept. 5. 11:46
 3/170 anonim ***** válasza:
89%

Ez nem divat, hanem mindenkinek van 1 véleménye, de alaphelyzetben kérdezés nélkül nem erőlteti másra. Magyarul nem mondja ha nem kérdezik.

Viszont ha anonim oldalon valaki feltesz egy kérdést, akkor elmodja.

szept. 5. 11:46
 4/170 anonim ***** válasza:
68%

Figyelj, egy másik példa, hogy megértsd. Nem kell nekem ahhoz kipróbálnom a cigit és évekig dohányozni, hogy tudjam, hogy a cigi büdös, ártalmas az egészségre és rengeteg betegséget okoz.

Az abortusz is ilyen. Nekem is meg van róla a véleményem, de ez elsősorban mindig az adott ember döntésén múlik csak. Jól át kell gondolni az ilyet. Ha valaki tényleg nem tudná megtartani, vagy nem akarja, akkor vetesse el. Vagy megszüli és elhelyezi az ilyenkor fenntartott helyen.

Van, amikor jobb a rosszat megtenni, hogy elkerüljük a még rosszabbat.

szept. 5. 11:48
 5/170 A kérdező kommentje:

Tehát például, férfiak nem szólhatnak bele abba, hogy a nő tartsa meg a gyerekét, de abba igen, hogy vetesse el?

Érdekes logika...

szept. 5. 11:48
 6/170 anonim ***** válasza:
73%
Ha valami sok embernek létfontosságú, azt értelemszerűen akkor is támogatni fogom, ha nekem nincs benne személyes érintettségem.
szept. 5. 11:49
 7/170 A kérdező kommentje:

Nehéz és könnyelmű lehet úgy támogatni valamit, amiről fogalma sincs az embernek, hogy igazán mit is jelent és milyen következményekkel jár...

Mint mikor a fotel elől mondják meg, hogy legyen e háború...

szept. 5. 11:53
 8/170 anonim ***** válasza:
39%

"Nehéz és könnyelmű lehet úgy támogatni valamit, amiről fogalma sincs az embernek, hogy igazán mit is jelent és milyen következményekkel jár..."

Gondolod? Te tervezett gyerek voltál? A szüleid azt éreztették veled, hogy akartak, szerettek téged?

szept. 5. 11:57
 9/170 anonim ***** válasza:
76%

"hogy igazán mit is jelent és milyen következményekkel jár..."

Azért, szerintem az emberek oltári nagy többsége ezekkel mind tisztában van. Miért feltételezed azt az emberekről, hogy nem tudják? Te talán nem vagy vele tisztában?

szept. 5. 11:57
 10/170 anonim ***** válasza:
41%

Hú, de jó példát hoztál. Páromnak iszonyat szar volt a gyerekkora, rengeteg traumát kapott és mikor párom kereste a válaszokat erre, a várt, nem várt téma is előjött, megkérdezte a még élő apját, (anyukája nem él) és sajnos ő nem várt gyerek volt, ami rengeteg kérdésre adott választ, hogy miért olyan volt a gyerekkora, amilyen és utána.

szept. 5. 11:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!