Az abortuszellenesek miért csak addig folytatnak keresztes hadjáratot, amíg a magzat a nő testében van?
Mert általában nem fogadnak örökbe egy kényszerből megszületett gyereket sem, nem támogatják az árvákat, árvaházakat, a magukra maradt anyákat, anyaotthonokat, nem adományoznak pelenkát/tápszert vagy ételt nehéz helyzetben lévőknek stb.
Ez miért lehet?
Mindenki törődjön a saját testével! Ennyi!
Én egyetértek az abortuszt vállaló nőkkel, mert senkinek sincs joga beleszólni!
Ha egy abotuszellenes megtartja a gyerekét az az ő dolga!
2-es: te hány olyan harcos abortuszellenes embert ismersz, aki örökbefogadott nem kívánt gyereket vagy támogat anyagilag meg egyéb módon olyan szülöket, akiknek nem kívant gyerekük született???
Szerintem ha EGYET ismersz, akkor már jóval az átlag fölött vagy!
3. vagyok
A mélyszegénységbe sok gyereket vállalókat én is felelőtlennek gondolom, de joguk van a családhoz!
Az más kérdés, hogy miért nem vállalnak egyet maximum kettőt!
Szociális szférában dolgozom, itt valahogy senki nincs, aki ne támogatná az abortuszt. Még én se, pedig hívő vagyok. Nagyon sajnálom a magzatokat, de a nem kívánt életeket jobban. És örömmel lennék abortusz ellenes, ha ingyenes védekezés lenne biztosított, számos jól kidolgozott felvilágosító órával, megfelelő pszichológiai ellátással a várandósoknak.
Aki ellene van, szerintem nem látott még ilyen családokat közelről.
Most eszembe jutott, van 1 védőnőnk, aki annyira "életpárti", hogy annak a nőnek az elköttetését se támogatta, aki most 26 éves és épp a 6. gyerekét várja, akiknek mindegyike állami gondozott.
Szerintem ez az elvakultság az elmebetegséggel határos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!