10.hetesen abortusz?
Figyelt kérdés
Most vagyok 10.hetes
Lehetséges még az abortusz?
júl. 27. 13:03
61/124 anonim válasza:
69 azt felejtetted el, hogy nincs olyan, hogy abortuszpárti. Döntéspárti, tehát normális ember létezik, valamint nem túl intelligens abortuszellenes. A tények közlése pedig nem hiszti.
62/124 kürasszír válasza:
# 61
Akkor miért mondta a BPAS, a legnagyobb privát brit abortuszklinika-halózat vezetője, hogy: "I am not pro choice, I am pro abortion."
És még lehetne ilyen példákat hozni.
63/124 kürasszír válasza:
# 61
Itt részletesen kifejti egy másik nő, hogy ő igenis abortuszpárti (pro abortion), nem pusztán döntéspárti (pro choice).
Lásd: [link]
64/124 A kérdező kommentje:
Elinteztem a kórházi papírokat. Holnap megyek a vedonohoz aztán megegyszer csütörtökön. Pénteken elvileg műtenek.
júl. 29. 15:16
65/124 anonim válasza:
62, 63 kedves kürasszír, mint ahogy az összes többi szétspammelt kérdésnél, itt sem kérdezett téged senki sem a külföldi dolgokról. Itthon egyetlen normális ember sem abortuszpárti, vagy éppen abortuszellenes, hanem döntéspárti.
66/124 anonim válasza:
Ezt, hogy kérdező? Teljesen más a menete. Semmit sem tudsz addig intézni, amíg nem voltál 2x védőnőnél 3 nap különbséggel. Hogy intézted el a kórházi papírokat és időpontot a műtétre, ha addig azt nem lehet, míg 2x meg nem jelensz a védőnőnél?
67/124 anonim válasza:
Ez a kérdés bennem is felmerült, mert a kórházi intézkedéshez bekell fizetni a csekket. Azt meg a 2-ik látogatásnál adják oda.
68/124 A kérdező kommentje:
Már a kórházba elinteztem mindent.
Minden papír kivan töltve. Voltam altató orvosnal . Voltam vérvételen.
Voltam ma a csvsz-hez aki át irányított a vedonohoz. Tehát holnap megyek.Majd csütörtökön a másodikra.
júl. 29. 16:14
69/124 anonim válasza:
Kérdező lehetetlen, hogy ebből pénteken műtét legyen. Holnap elmész a védőnőhöz, ez eddig oké, de csütörtök nem mehetsz legközelebb, mert a 3 napot kötelező kivárni. Tehát akkor pénteken jutnál csak el legközelebb. Pénteken elküldik a papírjaidat a kórházba. Ha nagy mázlid van, és még esetleg pénteken tudod intézni a vizsgálatokat, a műtét hétfőnél előbb nem lehetne, hiszen a labor eredmények csak hétfőn lennének, mivel az abortusz nem sürgős műtét, így hétvégén a kutya nem foglalkozik vele. De valószínűleg még hétfőn sem. Egy abortusz elintézése, az első védőnői látogatástól, a műtétig nagyjából 10 nap, ha minden flottul megy.
70/124 anonim válasza:
Addig nincsenek vizsgálatok, míg nincs 2 látogatás. Ezt így lehetetlen, itthon intézni. Szóval kamu az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!