10.hetesen abortusz?
Figyelt kérdés
Most vagyok 10.hetes
Lehetséges még az abortusz?
júl. 27. 13:03
91/124 anonim válasza:
Nekem egy elhalt terhességhez, ahol csvsz sem kell, ott kellett 2 hetet várnom mire megműtöttek 😅
93/124 anonim válasza:
Remélem most elszégyeltétek magatokat. Amúgyis nagyon nehéz nemet mondani egy babára, akkor is ha nem tervezett.
95/124 anonim válasza:
Én nem vagyok abortusz párti, de miért kell ilyeneket írkálni, mint az utolsó hozzászóló?
96/124 anonim válasza:
Én csak azt tartom nem szép dolognak, hogy egy szinte 12 hetes terhességet megszakítanak úgy, hogy van már keze, lába, emberi formája. Én ezt ennyi idősen nem engedném amikor más ilyenkor már a genetikait csináltatja. Undoritó dolog, hiszen nem a magzat tehet róla, hogy az emberek felelőtlenek.
97/124 anonim válasza:
Azért kell, mert attól, hogy elhallgatjuk az igazságot, még igaz. Te struccpolitikát folytatsz? Egészségedre, én nem.
Hazudtam? Nem. Ez az igazság. Ja, hogy fáj az igazság? Akkor nem kellett volna megcsinálni.
98/124 anonim válasza:
Képzeld azt a sok jó sorsú gyereket, akinek az alkoholista, drogos gyógyszeres, putriban elő anyja megszüli, mert meg kell.
Ahhoz meg oda írjátok, hogy minek szülte meg.
Az örökbefogadást meg hagyjuk, te sem vennél magadhoz egy beteg gyereket.
99/124 anonim válasza:
94 nem ölt meg senkit sem. Magzatot abortáltatott csak el.
100/124 anonim válasza:
99# akkor ezekszerint ne sírjon az akinek elhal a terhessége? Ugye az csak egy magzat. Érdekesek itt az emberek.
Ha elveszti a magzatot jaj szegény úgy sajnálom
Ha elveteti akkor meg mit magyaráztok az csak egy magzat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!