10.hetesen abortusz?

Figyelt kérdés

Most vagyok 10.hetes

Lehetséges még az abortusz?

2024. júl. 27. 13:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/124 anonim ***** válasza:
43%
50# Azt inkább nem kommentálom hogy valakinek az abortusz csak egy "rutinműtétet" jelent. Azt javaslom hogy nézz meg egy ultrahangfelvételt róla. Tudom hogy előfordul amit írtál de a kérdező nagy valószínűséggel nem lesz ezekben a bajokban érintett. A kismama és a kisbaba is egészséges szokott lenni szülés után szinte mindig majdnem 200 éve, az anyák megmentője óta.
2024. júl. 28. 15:53
 52/124 anonim ***** válasza:
59%

45 az a pár hónap nem puszta kellemetlenség, főleg nem úgy, hogy ha tisztában vagyunk azzal, hogy modern kórházakban, orvosok segítsége ellenére a nők a mai napig bele tudnak halni egy szülésbe....

Az abortusz nem okoz meddőséget, ugyebár ezt is tudjuk...

A szex nem beleegyezés a terhességbe, ne csinálj már úgy, mintha az lenne.

49 semmi szükség sincs itt az abortuszellenes hisztire.

Embriót nem lehet megölni, a meddőségre egy abortusz után kicsi az esély, az árvaházak pedig már így is tömve vannak szeretetre, családra vágyó gyermekekkel.... Jajj nagyon vágyik egy pár gyerekre....akkor se nézzenek nőket bioinkubátornak. El lehet menni szépen örökbefogadni az árvaházakban élőket, ne p1cs0gjanak, hogy de hát ez a gyerek már nem kisbaba, annak nem kék a szeme, amannak meg roma származású az anyja.... Lehet játszani a szentet, de azért az is jusson már eszetekbe, hogy a meg lévő gyerekeknek kéne biztosítani a jó életkörülményeket ahelyett, hogy mégtöbbet vágnának be ilyen "otthonokba".

Én éltem már olyan helyen, és a testvérem is ( mindketten különböző "szülőktől" vagyunk). Én szerencsére nagyon kevés dologra emlékszem, mert pici voltam, de a bátyámnak sajnos rengeteg emléke van....én sokszor gondolkoztam azon, hogy mennyivel könnyebb lett volna engem abortálni ahelyett, hogy a terhesség alatt is dohányzó és alkoholizáló "anyám" megszül és utána cirka egy éven keresztül éheztet és elhanyagol, majd mikor annyira beteg vagyok, hogy valószínűleg nemsokára meghalok, elhagy.... Csak úgy a szobában, ahol lakott....

2024. júl. 28. 15:54
 53/124 anonim ***** válasza:
80%
51es mint ahogy abortusz után se szokott lenni szövődmény csak nagyon ritka esetben, sokkal kevesebben mint szülés közben vagy után.
2024. júl. 28. 16:08
 54/124 anonim ***** válasza:
24%

"haljon meg a szülőágyon"

Hány százalék a szülőágyi halálozás az utóbbi évtizedekben?

Kb 0,00000001% Ma már felesleges az 1700-as évek statisztikáit hangoztatnod.

Arról meg hogy a nők hány százaléka nem szül gyereket akiknek volt már abortusza arról nincs statisztika. De ennél jóval több lehet.

2024. júl. 28. 16:31
 55/124 anonim ***** válasza:
59%

54es, több nő, mint akinek olyan szövődménye lesz abortusz után amitől többet nem lehet terhes.

Ne gyerek 50-60 évvel ezelőtti statisztikákkal, a mai modenr korban nem szokott szövődmény lenni.

Igen nem tudhatod hogy ki nem szül azért abortusz után, mert nem is akar.

Én viszont ismerek olyat akinek 3 abortusz után a 4. is besikerült, amit megtartanak.

2024. júl. 28. 16:34
 56/124 anonim ***** válasza:
81%
Nem lesz itt semmiféle ab, ugyanis a két CSVSZ látogatás nélkül nem nyúlnak hozzád.
2024. júl. 28. 22:20
 57/124 anonim ***** válasza:
76%

54-es, nekem pl az összes nőismerősöm komplikált terhességbe és szülésbe ment, ebből egy majdnem meghalt félidős terhesen, a másiknak ki kellett venni a méhét szülés után-miatt, a harmadik kórházról kórházra jár olyan szinten ömlik belőle a vér minden menzeszkor, de "szültél, így jártál" a válasz.

Testvérem kérdéses, kihordhatja-e a magzatát, mert fenyegető koraszüléssel tartják a kórházban. 21 hetes az embrió.

Ja, tök veszélytelen a terhesség, tényleg.

2024. júl. 28. 22:23
 58/124 anonim ***** válasza:
15%
57 A negyedik hasából meg kitört egy kis Alien, mint a filmben.. 😄
2024. júl. 28. 22:57
 59/124 anonim ***** válasza:
77%

58as normális vagy? Vagy meghülyített a magzatvédelem?

Viccet űzni más szenvedéséből? Kívánom neked szüljél vagy 6ot és mindegyiknél legyen valami finomság, hiszen olyan szövődménymentes a szülés. Legyen közte egy 5 kilós akit spontán kell megszülnöd és repedj végbélig mint barátnőm. Már 3 éve és azota sincs rendben.

2024. júl. 29. 05:05
 60/124 anonim ***** válasza:
57%
52 Nincs itt semmi szükség abortuszpárti hisztire.
2024. júl. 29. 08:02
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!