10.hetesen abortusz?
Figyelt kérdés
Most vagyok 10.hetes
Lehetséges még az abortusz?
júl. 27. 13:03
21/124 anonim válasza:
Akkor necces. Intézz mielőbb minden időpontot.
22/124 anonim válasza:
20as hiába állít oda ha nincs időpontja nem fogadják. Sok helyen szabadságon is vannak
23/124 anonim válasza:
25 azért kell már reggel telefonálni, és mondani, hogy hány hetes+napos.
Persze, mindenkinek sürgős, de meg kell próbálni.
24/124 anonim válasza:
26os sokra megy vele ha kap 3-4 nap múlvára időpontot. Kevés a csvsz védőnő és sok az eset, kizárt hogy aznapra kapjon időpontot, átlagos a 3-4 nap sürgős esetben.
25/124 anonim válasza:
Magyarországon kizárt dolognak tartom. Hétfőn már 11 hetes leszel. Esélytelen. Ausztriában lehet még esélyed, de úgy tudom, ott is csak 14. hétig veszik el.
26/124 anonim válasza:
Ausztriába átmehetsz, ha van rá pénzed, ott nem kell baxakodni felesleges bürokráciával, megcsinálják és van magyar nyelven is támogatott központ.
Ha nem opció, akkor már csak az örökbeadás marad.
27/124 A kérdező kommentje:
Két orvost hívtam fel és megnyugtattak azzal hogy ha hétfőn gyorsan intézkedek akkor bele férek az időbe.
júl. 27. 17:24
28/124 anonim válasza:
Tudják hogy nem voltál még csvsz tanácsadáson?
29/124 A kérdező kommentje:
Igen tudják. Elmondtam hogy hétfőn kezdem el intézni. Azt mondta először kell egy vizsgalat majd telefonon kell belejelentkezni a csvsz-hez és mondani hogy sürgető a dolog.
júl. 27. 17:36
30/124 anonim válasza:
Hát nem tudom merre laksz nálunk budapesten minimum 2 nap az időpont és onnan még 3 nap ugye a következő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!