A terhesség megszakítást hányadik hónapig lehet kérni egy nőnek ha mégiscsak inkább meggondolja magát?!
Külföldön sokkal tovább lehet egészséges terhességet megszakítani:
Hollandia: 22. hétig.
Nagy-Britannia: 24. hétig.
Belorusszia: 28. hétig.
USA hét tagállama: a születésig.
Egyébként a WHO azt ajánlja, hogy a nemkívánt terhességek megszakításának ne legyen idobelikorlátja, azaz a születésig bármilyen indokkal elvégezhető legyen az abortusz a nő kérésére.
Ez a 12 hét teljesen nonszensz... Mi van, ha valakinél később derül ki csak a terhesség? Mi van, ha nincsenek tünetei? Ilyet is olvastam valahol. Vagy hogy nem mutatja ki a teszt..
"Egy szerb kutatás megállapította , hogy a terhesség első 20 hetében nem észlelt terhességek aránya 1 a 475-höz, a várandósság második feléig nem észleltek aránya 1 a 2455-höz. A csak a szülés időpontjában észlelt terhességek aránya viszont igen alacsony, 1 a 7225-höz.".
# 7
A magzat:
- A terhesség 22-24. hetétől életképes lehet a méhen kívül. Azaz külön meg kell ölni az abortusz során, különben élve születhet.
- A terhesség 24. hetétől tudományosan bizonyítottan van fajdaloérzete.
- A terhesség 26. hetétől van magasszintű agyműködése.
Ennyi erővel már az újszülött gyilkosságot is támogathatnád.
Egyébként több neves liberális
morálfilozófus (Peter Singer és Francesca Guibilini peldául) támogatja a születés utáni abortuszt (post birth abortion), azaz hogy a nő a születés után legalább pár hétig, vagy hónapig szabadságot kapjon a gyerek büntetlen megölésére. Azzal az indokkal, hogy csak az öntudattal rendelkező ember az igazi élet, az öntudat pedig csak a 2 éves kor környékére alakul ki. Tehát az öntudatlan újszülött 2 éves koráig egy erkölcsileg értéktelen, a nőn élősködő parazita
-
7es szóval ha puncin kívül zúzom le a gyerek fejét akkor pokolfajzat gyerekgyilkos vagyok akire rohadjon rà a lakat. De ha puncin belül szüléselött egy héttel mikor màr kifejlett, akkor a progresszív szabadsàgjogok büszke harcosa.
Értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!