Terhességet megszakító nők, ti hogy érzitek magatokat az abortusz után?
# 39 # 40 # 41
Kommentelték a kérdés alá, hogy az abortusznak nincsenek kockázatai.
Ezt cáfoltam, méghozzá hiteles forrással.
Tehát a válaszom releváns.
# 43
Ostobaság.
Itt a GYK-n a kommentek 40%-a más kommentelők kommentjeire adott válasz.
Persze, tudjuk, valahogy téged a nettó hazugságok, konkrétan hogy az abortusznak nincsenek kockázatai sohasem zavarnak, csak az, ha valaki
leleplezi őket.
44 amit te csinálsz, az valóban ostobaság.
Igen, és a teljes mértékben irreleváns válaszok egy részét törölni is szokták, leginkább akkor, ha pontot olyanok, mint a tieid.
Sehkl sem írtam, hogy ne fordulna elő olyan, hogy balul sül el a dolog. Egyetlen "hazugságot" sem lepleztél le. A válaszod pedig természetesen újfent jelentve van, s remélhetőleg törlik is....nincs szükség erre a fétis szerű rajongásra, amilyet itt lenyomsz, senkinek, főleg nem azoknak, akik segítség, jó tanács reményében elkeseredve ide írnak kérdést....
47 úgy jön neki ide, hogy valszeg nem tud olvasni, vagy értelmezni, vagy igazából mindkettőre képtelen ....élvezi, hogy itt okoskodhat anonim módon.
"kedves" kürasszír, bemásolom neked ide a kérdést, és kérlek, mond meg nekem, hogy ENNÉL A KÉRDÉSNÉL mégis hol a facomban van szó a kései, hollandiai abortuszról, jó? Csak mert én akárhányszor is olvastam el, nem találtam meg....
„Terhességet megszakító nők, ti hogy érzitek magatokat az abortusz után?
Nem szeretnék senki életében sem kutakodni, de nagyon kíváncsi lennék személyes tapasztalatokra, hogy bármennyi idő is telt el a beavatkozás óta, mennyire van bűntudatotok vagy mennyire tudtok teljes életet élni azóta?”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!