Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Terhességet megszakító nők,...

Terhességet megszakító nők, ti hogy érzitek magatokat az abortusz után?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék senki életében sem kutakodni, de nagyon kíváncsi lennék személyes tapasztalatokra, hogy bármennyi idő is telt el a beavatkozás óta, mennyire van bűntudatotok vagy mennyire tudtok teljes életet élni azóta?

jún. 2. 20:13
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
88%
40. Kürasszírnak nem szokása megérteni az ilyen írásokat. Mindig csak a statisztikákkal jön...
jún. 9. 18:30
 42/47 kürasszír ***** válasza:
13%

# 39 # 40 # 41

Kommentelték a kérdés alá, hogy az abortusznak nincsenek kockázatai.

Ezt cáfoltam, méghozzá hiteles forrással.

Tehát a válaszom releváns.

jún. 10. 13:34
 43/47 anonim ***** válasza:
100%
42 nem, nem releváns, ugyanis nem tudom, felntűnt-e, de a kérdés qrvára nem arról szólt, hogy milyen esetleges kockázatai LEHETNEK.
jún. 10. 19:02
 44/47 kürasszír ***** válasza:
0%

# 43

Ostobaság.

Itt a GYK-n a kommentek 40%-a más kommentelők kommentjeire adott válasz.

Persze, tudjuk, valahogy téged a nettó hazugságok, konkrétan hogy az abortusznak nincsenek kockázatai sohasem zavarnak, csak az, ha valaki

leleplezi őket.

jún. 10. 19:25
 45/47 anonim ***** válasza:
82%

44 amit te csinálsz, az valóban ostobaság.

Igen, és a teljes mértékben irreleváns válaszok egy részét törölni is szokták, leginkább akkor, ha pontot olyanok, mint a tieid.

Sehkl sem írtam, hogy ne fordulna elő olyan, hogy balul sül el a dolog. Egyetlen "hazugságot" sem lepleztél le. A válaszod pedig természetesen újfent jelentve van, s remélhetőleg törlik is....nincs szükség erre a fétis szerű rajongásra, amilyet itt lenyomsz, senkinek, főleg nem azoknak, akik segítség, jó tanács reményében elkeseredve ide írnak kérdést....

jún. 10. 21:51
 46/47 anonim ***** válasza:
82%

47 úgy jön neki ide, hogy valszeg nem tud olvasni, vagy értelmezni, vagy igazából mindkettőre képtelen ....élvezi, hogy itt okoskodhat anonim módon.

"kedves" kürasszír, bemásolom neked ide a kérdést, és kérlek, mond meg nekem, hogy ENNÉL A KÉRDÉSNÉL mégis hol a facomban van szó a kései, hollandiai abortuszról, jó? Csak mert én akárhányszor is olvastam el, nem találtam meg....

„Terhességet megszakító nők, ti hogy érzitek magatokat az abortusz után?

Nem szeretnék senki életében sem kutakodni, de nagyon kíváncsi lennék személyes tapasztalatokra, hogy bármennyi idő is telt el a beavatkozás óta, mennyire van bűntudatotok vagy mennyire tudtok teljes életet élni azóta?”

jún. 11. 11:33
 47/47 anonim ***** válasza:
78%
semmi kulonoset nem ereztem utana. egy sejtcsomo volt csak nem gyerek. nem volt aktualis es ennyi. en nem csinaltam ugyet belole. ja es az"apa" jelolt nem tudott rola. se a terhessegrol se az abortuszrol.
aug. 9. 13:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!