5 hete megkellett szakítani a terhességem. Az orvos tanácsára Pharmatex kúpot használunk, és úgy döntöttünk, megszakított közösülést alkalmazunk. Szerintetek sikerült becsúszni a terhességnek még ígyis?
Az én nőgyógyászom azt mondta h az a kúp nem megfelelő és rengetegen esnek teherbe mellette
Én konkrétan kétszer próbáltam ki és mind a két alkalommal belazasodtam tőle
Először nem voltam biztos benne h attól
De a második után ki is dobtam a francba
Szerintem azt ne eroltesd inkább
A pharmatex-babák többsége úgy fogant, hogy anya és apa egyáltalán nem védekezett semmivel, de ezt abortusz előtt ciki lenne bevallani, ezért rávágja, hogy pharmatexet használtak, mert senki se tudja ellenőrizni.
Mi a szoptatás alatt használunk pharmatex kúpot. Hormon mentes, recept nélkül kapható, és nekünk bevált.
Mi a termékeny időszakban kombináljuk megszakítással, de sokszor akkor sem. Most 2,5 éve szoptatom a harmadik gyereket, szülés után 5 hónappal kezdtem menstruálni, tehát van peteéresem. A lányom 22 hónapig, a legnagyobbat 14 hónapig szoptattam. Add össze: évekig védekeztünk így. Minden gond nélkül.
Azt tudni kell, hogy a használati utasításban írtakat be kell tartani: 10 perc várakozás, semmi szappan, stb.
Egyébként bírom, amikor olyanok írnak a pharmatexről, akik sose próbàlták, csak valahol valakitől hallották, hogy 30 éve nem vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!