Kérlek nézzétek meg a tesztem ugye negatív?
Sziasztok. 5 hónapja szültem, eddig 3 menstruációm volt. Az első után a 2. menzeszem 28 napra jött meg. A 3. 21 napra jött meg. Pharmatex+megszakítással voltam együtt egyetlen egy ( első aktus szülés után ) alkalommal párommal május 14.én hajnalban.. nem tudom mikor kellene így megjönnie, hogy rendszertelen a ciklusom és még nem állt be.. annyi rosszat olvastam a pharmatexről hogy ma teszteltem egyet 25 ös érzékenységű babyboom tesztel aminek ez lett az eredménye: [link]
tudom délutáni teszt de annyira félek hogy újra terhes leszek egyszerűen aludni sem tudok.. furcsa tüneteim vannak pl gyakran járok pisilni és feszülnek a melleim.. 1 hete görcsöl a hasam.. lehetnek ezek pms tünetek? vagy elrontottam mindent? :( köszönöm az építő válaszokat :(
Negatív
Tesztelj 2 nap múlva !reggel!
Bár akkor már, ha terhes vagy, akkor ki kell mutassa délután 25-össel is...mindegy mikor kellene megjönnie
Ha nem jön meg, azon se görcsölj, ha a tesztek negatívak
...
5 hónap után nem gond ha nem pontos, amiatt ne görcsölj
Nkem 8 hós kora után jött meg először
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!