Terhességet megszakító nők, ti hogy érzitek magatokat az abortusz után?
30 aham, igen, nyilvánvaló.... Tudod... Ha valóban lenne ilyen kutatás, ami minden kétséget kizáróan be tudja bizonyítani, hogy a JELENLEG használatos eszközökkel elvégzett, MINDENFÉLE KOMPLIKÁCIÓKTÓL MENTES abortuszok elvégzése után egyértelműen nő az esélye a koraszülésnek, vagy a vetélésnek, akkor még hinni is lehetne neked.....
Csakhogy jelen pillanatban nincsen olyan kutatás, amely a magyar nők helyzetével foglalkozik ilyen téren, és mindenféle más esetlegesen koraszülést/vetélést okozó dolgok maximális bizossággal kizárhatók.
# 31
KORÁBBAN EZT ÍRTAM: "Javaslom, olvass utána, éppen Magyarországon állapították tudományos vizsgálatok meg az 1970-es években, hogy azért kirívóan magas a koraszülések és vetélések aránya európai átlagban a Magyar Népköztársaságban, mert az ismételt abortuszok aránya is kirívóan magas."
ERRE TE: "JELENLEG használatos eszközökkel elvégzett, MINDENFÉLE KOMPLIKÁCIÓKTÓL MENTES abortuszok elvégzése után egyértelműen nő az esélye a koraszülésnek, vagy a vetélésnek, akkor még hinni is lehetne neked."
1.) Az a magyarországi kutatás az 1970-es években történt.
2.) A brit egészségügy, az NHS
honlapja a mai napig felhívja a figyelmet az abortuszok, különösen az ismételt abortuszok kockázataira.
3.) A német kormány megrendelesére készült 2024-es, jó 500 oldal terjedelmű abortusszal foglalkozó szakértői jelentés szintén felhívja a figyelmet az ismételt abortuszok egészségügyi kockázataira.
TOVÁBBÁ:
Csúsztatás, Te arra hivatkozott, hogy a KOMPLIKÁCIÓMENTES abortuszoknak nincs ilyen kockázata.
Nem rémlik, hogy én csak a komplikációmentes abortuszokról beszéltem volna.
CSAKHOGY: az abortuszok 2-3%-a komplikáciokkal jár, az ismételt abortuszoknàl a komplikációk előfordulási gyakorisága pedig nő.
...gondolom, azokat a nőket nem riogatja ezzel, akik a 10. műszeres befejezést igénylő vetélésen vannak túl a lombikozásd közepén, holott technikailag ugyanaz.
Az aggódoknak meg javaslom az abortusztabletta itthoni engedélyezéséért kampányolni.
# 33
IDÉZLEK: "Kussoljál már kürasszir, a kutya nem kíváncsi az agymenéseidre."
Gratulálok a mucsai büdösbunkó stílusodhoz.
# 33 # 34
Érdekes, a brit állami egészségügy, az NHS szerint az abortusznak vannak kockazatai.
Lásd: [link]
# 37
Arre celozgatsz, hogy nincs agyam, amikor egy 67 milliós ország, Nagy-Britannia állami egészségügyi szolgáltatója, az NHS támasztja alá az álláspontomat.
Nyilván az NHS csak behazudja az abortusz kockázatait és Te vagy egyedül helikopter. 😀 😀 😀
38 azért célozgatok arra, mert ha eddig nem tűnt volna fel, qrvára nem ez a kérdés. Hozhatsz akármilyen kutatást, pont nem lesz releváns....
Nem vagy képes a kérdésre valós választ adni, csak itt teszed magad már mióta. És nem csak ennél az egy kérdésnél irkálod tele a válasz szekciót mindenféle a kérdést meg nem válaszoló dolgokkal, hanem sok más abortusz témás kérdést is teli spammelsz. Ezer százalékig biztos vagyok benne, hogy ha megnéznénk az összes egy éven belül kiírt abortusszal foglalkozó kérdésre adott válaszokat, legalább egyharmada a te kicsit sem hasznos válaszaidból állna. Ez a baj veled. Ezért örülök, hogy nekem normális ismerőseim vannak, nem olyanok, mint te, akik egy egyszerű kérdésre sem tudnak válaszolni, csak beletrollkodnak az olyan témákba, amikhez az égvilágon semmi közük sincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!