37 évesen, védekezés mellett estem teherbe. Jelenleg 8 hetes terhes vagyok és sajnos nem tudom vállalni a babát. Volt olyan, aki ennyi idősen megszakította az első terhességét, de utána a későbbiekben sikerült teherbe esnie?
Ismerek olyat aki kb ennyi idősen elvetette az elsőt 2honappal kesobbi babát megtartotta.
Ha szeretnél babát valaha vallald.Nem lesz fiatalabb a tested,az esélyed romlanak a műtéttel és az évek múlásával.
Veled egy idős vagyok. Nem tudok elképzelni olyan körülményt, hogy ne tudjam vállalni. Nem vagy már tini, aki előtt ott az érettségi meg az egész élet.
Voltak nehezebb időszakok, neveltem a gyerekeim egyedül is, válás után. De akkor is tudtam róluk gondoskodni.
Egyedül akkor nem vállalnék egy meglepetés babát, ha a terhesség komolyan veszélyezteti az életemet. Még a meglévőket fel kell nevelnem.
De ebben az esetben úgyse lenne soha. :(
Nem vagyok abortusz ellenes,meg azt csinál mindenki amit akar,de komolyan ne már...
26 voltam mikor egy egy korházi kezelés után kopogott a lányunk, az volt a döntési elvünk, mostmár férjemmel, hogy igaz akkor eszünkbe se jutott még a gyerek,de azért 30 körül majd biztos eszünkbe jutott volna, megtartjuk.
Soha egy percét nem bántam meg,söt azota 3 van, ha nem az éhhalál szélén állsz egy két év miatt ne dobd el.
Rengeteg örömöd és könnyed lesz benne
37 evesen hova szeretned meg elvetetni? Ha szeretnel gyereket alapvetoen akkor a korulmenyeiden valtoztass, mert nagy valoszinuseggel ha most abortuszra mesz akkor a a gyerekerol is lemondhatsz orokre.
Mi olya korulmeny van ami 1-2 ev mulva oldodna csak meg ugy hogy szulhess? Es most nem? Mert hogy max 1–2 evet varhatnal meg.
37éves vagy! Nem 17! Ne viselkedj akkor úgy, mint egy tini!
Gondolom a védekezés meg az "utána küldtem a pharmatexet" volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!