Gyilkosság-e az abortusz?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra, véleményekre vagyok kíváncsi!

máj. 26. 11:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/83 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem aki az abortuszt gyilkosságnak tekinti, annak gőze sincs, hogy milyen élete van egy gyereknek akit nem akartak és utólag megbánták, aki mélyszegénységbe született és/vagy kábszeres szülőkhöz, vagy aki állami gondozásba került. Véleményem szerint az abortusz nem gyilkosság, aki pedig annak tartja az meg vagy iszonyat tudatlan a világgal kapcsolatban vagy szimplán egy szadista.
júl. 2. 12:24
 82/83 anonim ***** válasza:
60%

Egyébként közben elolvastam a kommenteket és valaki azt írta, hogy a 12 hetesnél fiatalabb magzat is már él, és nem csak az élet lehetősége.. Arról még nem hallottatok, hogy sok nő azért nem szól senkinek a terhességéről a 12. hét előtt, mert addig simán bármikor spontán is elvetélhet? Nem véletlenül van a 12 hetes szabály.. Akkor még annyira fejletlen az a SEJTCSOMÓ, hogy valamikor még a méhen belül is képtelen a fejlődésre és természetes módon elhal. Amikor meg a már rugdosó részben kifejlett magzatról beszélgetünk azt már nem is lehet elvetetni csak úgy, szóval nem értem mi a felháborodás tárgya. Más is írta már, de egy minden szövődmény nélkül legálisan elvetethető magzat, abortálása annyira gyilkosság, mint amikor hagyod elhalni a petesejtet ami nem termékenyült meg és kimenstruálod. Hiába jöttök itt azzal, hogy valaki ebből sportot űz, kétlem, hogy bárki is szórakozásból jár abortuszra. Egyrészt anyagi vonzata is van, másrészt maga az egész helyzet rohadt megalázó, nem egy leányálom. És nem csak az a két szélsőséges véglet van, hogy megerőszakoltak valakit vagy lusta védekezni és inkább abortuszra futkorászik.. Védekezés mellett is lehet valaki terhes egy olyan partnertől aki nem biztos, hogy alkalmas az apa szerepre.. Rohadt sok nő nem tud egyből kilépni egy mérgező párkapcsolatból, és sajnos ilyen esetekben is van, hogy becsúszik a gyerek.

Kívánom, hogy ne kerüljetek olyan helyzetbe, hogy ezt kelljen választanotok, de akkor átértékelődne egy kicsit ez a téma.

81-es voltam.

júl. 2. 16:37
 83/83 anonim válasza:
60%
Szerintem nem az.
júl. 28. 20:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!