Gyilkosság-e az abortusz?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra, véleményekre vagyok kíváncsi!

máj. 26. 11:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 anonim ***** válasza:
0%

#71! Én nem azt kértem, hogy ismételd meg a hülyeséged, hanem, hogy tudományos cikkből idézd az embrió "sejtcsomó" szóval való illetését. Ez nem történt meg. Nem is történhet meg, mert ilyen nem létezik. Ha az érted sejtcsomó alatt, hogy sok sejt van egy helyen, az igaz a kifejlett emberre, pl.rád is, mégse fogsz soha találkozni vele az ember szinonimájaként, szóval csak kiröhögtetitek magatokat ezzel a hülyeséggel. A "sejtcsomózas" kifejezetten csak tudatlanságra utal.

"Képzeld, láttam már abortuszt."

Álmodban biztos.

"Az orvosok szépen csak ne borulgassanak ki, hanem végezzék a dolgukat. Akit megvisel egy műtét, az ne dolgozzon olyan szakmában, ahol kell műteni."

Na, már az orvosoknak is te akarod előírni, hogy mit csinálhatnak?

A hülye gyerekek felvilágosítása is a munkájuk része. Az meg nincs előírva, hogy ez kedvesen mosolyogva kell megtennie. Hogy a példádnál maradjunk, akit megvisel, hogy jogosan nézik szarba, az ne b@sszon felelőtlenül. Ha meg megteszi, akkor szépen csöndben tűrje a következményeit.

"Tudod.....au emberek jó része tud olvasni, ezáltal információkat szerezni..."

Olvasni tud, csak éppen nem tudja megítélni a források hitelességét, illetve képtelen a kritikus gondolkodásra, ahogy az a te példádból is látszik.

Ugye, nem azt akarod mondani, hogy az orvos által elvégzett x számú abortusz és a te kamu, abortuszpárti oldalakon összeolvasott hazugságod egyenértékű?🤣

jún. 3. 00:25
 72/83 anonim ***** válasza:
0%

Privátra: Attól, hogy privátban írod, ugyanolyan butaság marad. Kirúgatni? Na, ne röhögtess. Ügyfél? Szolgáltatás? Fordítva ülsz a lovon. Jó, hogy már nem találod ki, hogy tulajdonképpen te teszel szívességet az orvosnak, hogy kikaparhatja a kölyköd. Nem magánkórházról beszélünk és nem is szállodáról.

Egy elvárásod lehet az orvossal szemben, hogy elvégezze a műtétet. Pont. Ezen kívül semmiféle szolgáltatásra nem vagy jogosult.

Legyél tisztában azzal, hogy egy orvos se azért ment orvosnak, hogy abortuszt végezzen. Ez neki szükséges rossz. A műtét ára messze nem fedezi a műtét költségeit, mivel nem használat szerint fizetünk TB-t, simán lehet, hogy a te 12.hobbi abortuszodat, más emberek is fizetik, mert a te TB-d nem fedezi. Amíg te műtteted magad, addig egy BETEGNEK elmarad a szükséges műtéte. Szóval a te felelőtlen b@szásodnak a következmenye több emberre is kihat. Ezeknek az embereknek bármikor joguk van téged elítélni. Majd ha a pasikáddal, akivel a gyereket összehoztátok, KETTEN megoldjátok, hogy ne szülessen meg és ehhez nem kell más embereket bevonnod, na, akkor kinyithatod a szádat. Addig meg szép csöndben tűrsz.

Ha az orvosoknak Isten komplexusuk lenne(tény, hogy van, amelyiknek van, de az nem ebből derül ki), akkor a rákos beteget is lehordanak, hogy miért lett rákos. Kitalálod, miért csak az abortuszosokra korlátozódik ez a "csúnya bánásmód"? Mert különbséget tudnak tenni betegség és hülyeség között.

Nekem pedig semmit nem kell kikérni magamnak, mivel nem kerülhetek ilyen helyzetbe. Ugyanis sikerült megugranom a 8.osztályt, így képes vagyok védekezni, ha nem akarok gyereket.

jún. 3. 01:35
 73/83 anonim ***** válasza:
48%

A nőknek is egy szükséges rossz az abortusz. Pont nem érdekel engem, hogy miért ment orvosnak, ha nekem abortuszra van szükségem és ő nem mondja azt, hogy "etikai okokból nem vállal" akkor igenis mindenféle megalázás nélkül csinálja a munkáját.

Lehet, elvégezted a 8 általánost, de még mindig nem tudod, hogy egyik fogamzásgátló módszer sem nyújt maximális védelmet, nah meg a pasi ha egy paraszt, akkor simán leveszi a gumit úgy, hogy észre sem veszed. Tehát de, te is kerülhetsz olyan helyzetbe, csak kisebb eséllyel.

jún. 3. 07:35
 74/83 anonim ***** válasza:
0%

#74! Tudom, itt a Gyakorin mindenki védekezés mellett esik teherbe. A valóságban meg még eggyel se találkoztam. Aki annyira fosik, védekezzen duplán.

Elég hülyének kell ahhoz lenni, hogy ne vedd észre, ha a pasi levette a gumit. Meg mondjuk én parasztokkal se hempergek, nem vagyok ösztönlény. Szóval továbbra se fordulhat elő.

"Pont nem érdekel engem, hogy miért ment orvosnak"

Ok.és őt miért érdekelje a te nyomorod? Miféle hercegnő vagy te, hogy csak neked lehetnek elvárásaid? Még mindig ő tesz neked szívességet, nem te neki. Szóval tűrjél csak szép csöndben. Mondom, ha nem tetszik, oldd meg egyedül. Amikor egy másik embert használsz a saját hülyeségedhez, az ezzel jár 🤷🏼‍♀️

jún. 3. 09:06
 75/83 anonim ***** válasza:
73%

#72, "Egy elvárásod lehet az orvossal szemben, hogy elvégezze a műtétet. Pont." erőteljes tévedésben vagy... minden orvos alapvető kötelessége, hogy TISZTELETTEL BÁNJON A HOZZÁ FORDULÓ EMBEREKKEL...

"Addig meg szép csöndben tűrsz." - te azt tűrsz, amit akarsz, én nem vagyok hajlandó egy másodpercig se tolerálni, hogy bárki is számonkérje rajtam a saját elmeroggyant értékrendjét...

"Ha az orvosoknak Isten komplexusuk lenne(tény, hogy van, amelyiknek van, de az nem ebből derül ki), akkor a rákos beteget is lehordanak, hogy miért lett rákos" - miért, gondolod, hogy nem teszik? Aki az abortuszosnak beszólogat, az beszól a dohányosnak is, az piásnak is, a műtéteket halogatóknak is, meg mindenkinek, aki más véleményen mer lenni dolgokban, mint ő maga... ezt első kézből tanusítom, pedig tudtommal még rákos em vagyok, de nincs olyan orvos, aki ne próbálkozott volna be a dohányzásomra tett megjegyzésekkel...

jún. 3. 09:47
 76/83 anonim ***** válasza:
0%

#75! Nekem nem kell tűrni semmit, mivel nem járok abortuszra.

Még idézed is és mégse tudod értelmezni? Írtam, hogy VANNAK Isten komplexusos orvosok. De honnan veszed, hogy ugyanaz szól be az abortuszosnak, mint aki másra? Erre semmi bizonyíték.

Terhesség előtt én is dohányoztam, de egyáltalán nem emlékszem beszólásra. Még kérdezni is csak olyan kérdezte, akinek regisztrálnia kellett. A többi le se sz@rta, hogy dohányzom-e. Ettől függetlenül találkoztam paraszt orvosokkal. Legutóbb pl.a vetélésemnél. Na, amennyi esze volt, az abortusz esetén még lehet meg is dicsért volna. Orvosból is vannak idióták.

jún. 3. 10:51
 77/83 anonim ***** válasza:
49%
"De honnan veszed, hogy ugyanaz szól be az abortuszosnak, mint aki másra? Erre semmi bizonyíték" - tudod, ami úgy hápog mint egy kacsa.... (Occam borotvája) Sokkal valószínűbb, hogy néhányan tahók minden helyzetben, mint hogy mindenki tahó lenne egyes helyzetekben...
jún. 3. 11:59
 78/83 anonim ***** válasza:
86%

Eléggé szélsőségesek vagytok. Tulajdonképpen mindkettőtök az, és ez nagyon gáz...

Aki úgy vélekedik hogy az abortusz oké, az oké, aki úgy vélekedik hogy az abortusz nem kell az is oké, na de hogy emiatt egymásnak menjetek. Ultragáz...

Inkább egy abortusz mint hogy megszülje valaki azt a gyereket, aztán a gyerek majd éhezik, vagy megalázzák folyamatosan, vagy netalán intézetbe kerül.

Gondolkodtok egyáltalán? Néha már csak felcseszem az agyam ha felnézek ide, annyi hülye válasz van.

Igenis inkább menjen abortuszra, használja azt védekezésnek (nem értek vele egyet de ha olyan hülye...), minthogy odaszüljön X gyereket akiknek baromi szar élete lesz.

Akinek meg becsúszik, is inkább, minthogy az a gyerek egész életében azt érezze hogy nem szeretik, mert nagyon szr érzés. (most nem arról van szó aki a véletlen gyermeket is tudja szeretni).

Nem tudom miért kell ennyire szélsőségesen nézni a világot. Gyilkos nem gyilkos. Fekete e vagy fehér. Csak úgy kérdezem, ha valaki önvédelemből megsebesíti a másikat elég keményen, az egy erőszakos dög?

jún. 3. 12:10
 79/83 anonim ***** válasza:
82%

...az előttem szólóhoz csatlakozva: itt van például a katonaság kérdése.

Gyilkos vagy nem gyilkos?

jún. 4. 14:51
 80/83 anonim ***** válasza:
28%
79 ott az a gyilkos, aki katonáskodni kényszerít. Sok katona nem is tud tényleg megfelelően bánni a fegyverrel, lőnek mindenfelé, azt sem tudják, hogy az ellenségek közül lelőttek-e valakit.
jún. 4. 15:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!