Megtartanátok így a babát?
2 napja tudtam meg, hogy körülbelül 7 hetes terhes vagyok. Nemrég kezdtem az egyetemet, mellette részmunkaidős állásom van, amiből még az egyetemi költségekre is nehezen fogja futni, mivel még albérletet is fizetek.
Nagyon nem így terveztem ezt az egészet, eszem ágában nem volt még a gyermekvállalás, én tanulni szerettem volna, karriert építeni..
Iszonyatosan letaglóz a helyzet, teljes tanácstalan és döntésképtelen vagyok. Egyik véglet sem lenne jó a számomra, hiszen ismerem magamat, nem lennék képes megbirkózni a lelkiismeretemmel, ugyanakkor aggaszt, hogy mi lesz a jövőmmel..
Mielőtt az apukáról kérdeznétek, ez a szituáció pont nem jól jött ki, hiszen 2 hete szakítottunk 4 év után, azóta nem vagyok vele semmilyen kontaktban. Kérlek, adjatok valamiféle jótanácsot, vagy csak 1-2 jóleső mondatot, de aki érdemben nem bír hozzászólni, szépen kérem, ne is írjon, mert így is eléggé kivagyok! :(
20/N
Abortusz.
Még saját magadat sem tudod fenntartani, nem hogy egy gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!