Ilyen körülmények között megtartanátok a babát?
Mi az, hogy nincs tb-d? Fizesd és lesz. Ha rászoruló vagy, akkor az önkormányzat is átvállalhatja, csak meg kell felelni a feltételeknek. De ha nincs párezer forintod rá, akkor akkor a gyereket miből tartanád el?
Mit jelent az, hogy az apuka mindenben segítene? A leírás alapján leginkább anyagilag lenne szükséges, nem az a gond, hogy egyedül nem tudsz szoptatni, vagy pelenkázni. Mondd meg neki, hogy kezdetnek fizetheti a tb-d, hamar ki fog derülni, pontosan mit értett segítség alatt.
Ok, akkor kezdjük ott, hogy Magyarországon nem fognak neked több milliós számlát kiszámlazni egészségügyi ellátásért. Ha nincs tb-d, nem látnak el csak sürgősségi esetekben, kiszamlazni pedig csak és kizárólag az elmaradt TB összegét fogják.
Ettől eltekintve én nem vállalnék gyereket, ha eleve nem terveztem, plusz nincs jövedelmem se.
"eltitkoltam előle a dolgot"
Nem vette észre, hogy nem dolgozol? Figyelmes férj lehet
Anyám
Kapásbol milyen házassag az, ahol ilyenek el vannak titkolva?!
Milyen védekezés az, ahol terhes maradsz?!
Milyen hazassag az, ahol nincs 9ezer ft a tb-re?!
Szerintem itt nincs kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!