Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ilyen körülmények között...

Ilyen körülmények között megtartanátok a babát?

Figyelt kérdés
Védekezés mellett estem teherbe, sajnos nagyon rossz helyzetben vagyok nem akarok részletekbe bele menni de egy ideje nincs tb-m és pénzem sincs sok természetesen apuka mindenben segítene és támogatna és nagyon akarja ezt a babát ahogyan én is de mivel nincs tb-ezért még orvoshoz sem mehetek meg nyilván meg sem szülhetem mert biztos hogy több milliós számlát kéne kifizetni,ti mit tennétek?
2023. júl. 27. 19:01
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
90%

🤦🤦🤦

Ilyen ésszel, háttérrel mindent, csak gyereket ne akarj még bevállalni.

2023. júl. 27. 19:28
 12/28 anonim ***** válasza:
95%

Hogy lehet eltitkolni, hogy nincs tb-d?

A férjednek nem tűnik fel, hogy nem dolgozol?

Én a helyedben (a gyerek érdekében) abortuszra mennék.

2023. júl. 27. 19:36
 13/28 anonim ***** válasza:
96%
Nem. Súlyos gondok vannak ebben a csaladban. Vetesd el és védekezzetek normálisan.
2023. júl. 27. 19:42
 14/28 anonim ***** válasza:
95%

Nem. Azt meg nem lehet titkolni, ha nincs tb-d. Ha nem dolgozol (és semmilyen ellátást nem kapsz, mint munkanélküli stb) akkor nincs, ez nem kvantumfizika. Max ha nem érdekli és/vagy nem a legélesebb kés a fiókban... Bekell fizetni az elmaradást, most 9e körül van. Aztán kapsz 20-on párezer gyest, meg 12e családit, abból a gyerek havi pelenkáját sem fedezed, nemhogy bármi mást. Bevételed nincs, bármi történik (elveszti a férj a munkahelyét, beteg lesz, szétmentek, akármi) ott lesz szinte 0 pénzzel egy babával.

De mi a terv? Orvoshoz muszáj menni, ha megtartod ha nem! Ha húzod az időt akkor kicsúszol az abortuszból is, ha elvetetnéd. Ha megtartjátok akkor meg nagyon össze kell kapnotok magatokat, mert az elmaradás mellé, munka nélkül még egy plusz fő is lesz, akit elkell tartani. A kisbaba akár milyen cuki, viszi a pénzt (tudom, nekem is van gyerekem), utána meg mire ovis lesz, nem fognak utánad kapkodni a munkahelyek, mert a kisgyerekesek után nem kapkodnak, pláne ha elötte sem dolgoztál. Még az önéletrajzod is félredobják, ha látják, hogy nem dolgoztál plusz gyereked is van.

2023. júl. 27. 19:55
 15/28 anonim ***** válasza:
89%

"Ha a férjemre se számíthatok akkor még is ki a francra? A férjem a gyerekem apja és bármit megtenne értem."

Igen, általában amíg házasok a felek, ez van, hogy "mindent megtenne értem". Na, mikor a válóper alatt kell a vagyonról, gyerektartásról egyezkedni, valahogy sosem ez a felállás már...

2023. júl. 27. 20:27
 16/28 anonim ***** válasza:
89%
Én is magamnak fizetem a tb-t kb 10000Ft havonta, ha ezt sem tudod kifizetni, ne tartsd meg, egy gyerek sokkal többe kerül.
2023. júl. 28. 07:02
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
Aha.. ő akarja a gyereket, ha te elveteted akkor szerinted utána is bármit meg fog tenni érted? Őszintén. Meg lesz pár százezred abortuszra? Mert ha ő akarja a gyereket akkor nem fog adni.
2023. júl. 28. 07:12
 18/28 anonim ***** válasza:
94%

"Meg lesz pár százezred abortuszra?"

Az abortusz nem parszazezer, konkrétan 45312.- forint

2023. júl. 28. 07:39
 19/28 anonim ***** válasza:
41%
Biztosan nem. Milyen anyja lenne neki?
2023. júl. 28. 07:44
 20/28 anonim ***** válasza:
30%

Olvasd el a kérdésed még egyszer.

Te is pontosan jól tudod, hogy ezek az emberi, ideiglenes, semmit érő félelmek elszürkülnek pár héten belül, és meg fogjátok tartani.

Tényleg tudod már most. Ha igazán magadba néznél, meditálnál egyet, te is tényszerűen látnád, hogy ez fog történni.

2023. júl. 28. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!