Ilyen körülmények között megtartanátok a babát?
🤦🤦🤦
Ilyen ésszel, háttérrel mindent, csak gyereket ne akarj még bevállalni.
Hogy lehet eltitkolni, hogy nincs tb-d?
A férjednek nem tűnik fel, hogy nem dolgozol?
Én a helyedben (a gyerek érdekében) abortuszra mennék.
Nem. Azt meg nem lehet titkolni, ha nincs tb-d. Ha nem dolgozol (és semmilyen ellátást nem kapsz, mint munkanélküli stb) akkor nincs, ez nem kvantumfizika. Max ha nem érdekli és/vagy nem a legélesebb kés a fiókban... Bekell fizetni az elmaradást, most 9e körül van. Aztán kapsz 20-on párezer gyest, meg 12e családit, abból a gyerek havi pelenkáját sem fedezed, nemhogy bármi mást. Bevételed nincs, bármi történik (elveszti a férj a munkahelyét, beteg lesz, szétmentek, akármi) ott lesz szinte 0 pénzzel egy babával.
De mi a terv? Orvoshoz muszáj menni, ha megtartod ha nem! Ha húzod az időt akkor kicsúszol az abortuszból is, ha elvetetnéd. Ha megtartjátok akkor meg nagyon össze kell kapnotok magatokat, mert az elmaradás mellé, munka nélkül még egy plusz fő is lesz, akit elkell tartani. A kisbaba akár milyen cuki, viszi a pénzt (tudom, nekem is van gyerekem), utána meg mire ovis lesz, nem fognak utánad kapkodni a munkahelyek, mert a kisgyerekesek után nem kapkodnak, pláne ha elötte sem dolgoztál. Még az önéletrajzod is félredobják, ha látják, hogy nem dolgoztál plusz gyereked is van.
"Ha a férjemre se számíthatok akkor még is ki a francra? A férjem a gyerekem apja és bármit megtenne értem."
Igen, általában amíg házasok a felek, ez van, hogy "mindent megtenne értem". Na, mikor a válóper alatt kell a vagyonról, gyerektartásról egyezkedni, valahogy sosem ez a felállás már...
"Meg lesz pár százezred abortuszra?"
Az abortusz nem parszazezer, konkrétan 45312.- forint
Olvasd el a kérdésed még egyszer.
Te is pontosan jól tudod, hogy ezek az emberi, ideiglenes, semmit érő félelmek elszürkülnek pár héten belül, és meg fogjátok tartani.
Tényleg tudod már most. Ha igazán magadba néznél, meditálnál egyet, te is tényszerűen látnád, hogy ez fog történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!