Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ilyen körülmények között...

Ilyen körülmények között megtartanátok a babát?

Figyelt kérdés
Védekezés mellett estem teherbe, sajnos nagyon rossz helyzetben vagyok nem akarok részletekbe bele menni de egy ideje nincs tb-m és pénzem sincs sok természetesen apuka mindenben segítene és támogatna és nagyon akarja ezt a babát ahogyan én is de mivel nincs tb-ezért még orvoshoz sem mehetek meg nyilván meg sem szülhetem mert biztos hogy több milliós számlát kéne kifizetni,ti mit tennétek?
2023. júl. 27. 19:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
35%
18as, ja, konkétan annyi, ha van tbd- de a kérdezőnek nincs. És mivel ez nem életmentő vagy sürgősségi beavatkozás kiszámlázzák neki.
2023. júl. 28. 12:20
 22/28 anonim ***** válasza:

21!

A terhessegszakitas épp sürgősségi beavatkozás, de ne zavarjon.

2023. júl. 28. 12:22
 23/28 anonim ***** válasza:
69%

22es, nem, nincs benen a sürgősségi, életmentő beavatkozások listájában. Az nem az állam hibája ha valaki nem tud normálisan védekezi, de ne zavarjon.

Csak életmentő beavatkozásokat nem számláznak ki. Az abortusz hol életmentő?

2023. júl. 28. 12:25
 24/28 anonim ***** válasza:
4%

23!

Ha fejre állsz is sürgősségi ellátásának számít, mivel idokorlatja van. De, elvegzik, ha kifizeti a díját. Nem, nem tobbszazezer, 40 valamennyi. Igen, életmentő, mert ha valaki nem akar gyereket, akkor vagy maga próbálja meg abortalni, amibe belehalhat, vagy csecsemő gyilkos lesz belőle. Nem, az abortusz nem gyemrekgyilkossag. Van e még kerdesed?

2023. júl. 28. 12:32
 25/28 anonim ***** válasza:
39%

24es igen van. Linkeld már be a HIVATALOS oldalt ahol sürgősségiként van az abortusz feltűntetve? Mert ha nincs ilyen, a fejedre is állhatsz és pöröghetsz akkor is kifizettetik(NAGYON HELYESEN!!!!!) a műtét több százeres költségét. Hiszen aki lusta dolgozni az az ellátásokból se részesülhessen.

És az kit érdekel őszintén ha belehal ha saját maga próbálja abortálni? Az már nem a mi gondunk Legalább egy gonddal kevesebb a társadalomnak ha már dolgozni se akar. Egyel kevesebbet kell eltartanunk.

2023. júl. 28. 12:41
 26/28 anonim ***** válasza:
6%

25!

Értem én, hogy jól esik bunkozni, de felesleges. Egy élő ember MINDIG az embrió/magzat felett áll. Nincs lista sürgősségi beavatkozásokrol. Menj,szórakozz máshol.

2023. júl. 28. 12:44
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

"Mennyibe kerül a terhességmegszakítás?

A beavatkozás költségeit a társadalombiztosítás fedezi, amennyiben a terhességmegszakítására a biztosítással rendelkező állapotos nőnél, vagy a magzatánál fennálló egészségi ok miatt kerül sor. Egyéb esetben a beavatkozásért fizetendő díj megegyezik a társadalombiztosítás szerinti finanszírozás mindenkori összegével.

A térítési díj teljes összege 2023-ban 45 312 Ft."

Gyengébbek kedvéért tb-vel és tb nelkul is ugyanannyi.

2023. júl. 28. 13:33
 28/28 anonim ***** válasza:
50%
Kedves Kérdező! Én a helyedben megtartanám és megbeszélném a férjjel ezt a tb-kérdést. A döntéshez érdemes kiszámolni, pontosan hogyan alakulnának az anyagiak, illetve átgondolni, tudnátok-e javítani az anyagi helyzeten. Ugyanakkor pozitív, hogy a férjed támogató, és nagyon fontos, hogy szeretnétek ezt a kicsit. Minden jót kívánok, és jó döntést!
2023. júl. 30. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!