Megtartanátok úgy a babát, hogy valószínűleg ő is fogyatékkal fog élni mint a testvérei és az apjuk?
Figyelt kérdés
Nem terveztünk több gyereket, védekezés mellett jött össze. Sajnos a probléma nem szűrhető, tehát hacsak komoly értelmi akadályozottság nem kapcsolódik hozzá, akkor másfél-két éves koráig is várhatunk a furcsaságok megjelenésére vagy elmaradására.2023. aug. 11. 08:36
6/30 anonim válasza:
Nem
De a valószínű az még nem jelent biztosat...
De sosem büntetném a családomat egy beteg gyerekkel, ha előre eldönthetem ezt
7/30 anonim válasza:
Autizmus? Hát ha abból indulsz ki, hogy az apjukba beleszerettél, és családot alapítottál vele, akkor még jól is elsülhet.
8/30 anonim válasza:
Szerintem nem szép dolog a beteg géneket szándékosan továbbörökíteni.
9/30 anonim válasza:
Nem. Láttam olyan családot,hogy ahány gyerek született,egyre betegebbek lettek!
Soha.
Ezért nincs a gyerekünknek testvére. Nem kell 2 beteg gyerek.
10/30 anonim válasza:
Milyen fogyatékossággal él a leendő apa? Mert esetleg akkor eleve nem is vállalnék vele gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!