42 évesen váratlanul becsúcsott egy baba. Megtartanátok?
Teljesen váratlanul ért minket a hír, mert eddig úgy volt, hogy nekem nem lehet gyerekem. Még a feldolgozás fázisában vagyunk, de tudjuk, hogy lassan dönteni kell.
Régebben mindent odaadtam volna azért, hogy gyerekem lehessen, de viszont nagyon megszenvedtem, hogy a volt férjemmel 9 évig megpróbáltunk mindent, de nem jött össze. Ráment a házasságunk, a lelki és mentális egyensúlyom, és lassan korban is ott voltam, hogy szembe kellett néznem a ténnyel, hogy soha nem lesz gyerekem.
Szóval végül elfogtam, elengedtem az egészet, a mostani párom is így fogadott el és így rendezkedtünk be, hogy csak ketten leszünk.Erre jött ez a hír,ami borítja az egész eddigi éltünket. Tényleg fogalmunk sincs róla, hogy mit tegyünk, fel sem merült bennünk soha hogy ilyen döntés elé kerülünk egyszer, így nem is beszéltünk róla soha. Tudom, hogy a végső döntés a miénk, de most még annyira tanácstalanok vagyunk, hogy bármit meghallgatok.
Ha igazán vágysz rá, és úgy érzed meg tudod adni a gyereknek, amire szüksége van, akkor tartsd.
Le leszek pontozva, de akkor is leírom, hogy szerintem a világ nagyon nem jó irányba megy, kb ívóvize nem lesz a mai gyerekeknek mire felnőnek, én biztos nem vállalnék gyereket ebbe a bizonytalanságba a klímakatasztrófa hajnalán. De neked kell tudnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!