42 évesen váratlanul becsúcsott egy baba. Megtartanátok?
Teljesen váratlanul ért minket a hír, mert eddig úgy volt, hogy nekem nem lehet gyerekem. Még a feldolgozás fázisában vagyunk, de tudjuk, hogy lassan dönteni kell.
Régebben mindent odaadtam volna azért, hogy gyerekem lehessen, de viszont nagyon megszenvedtem, hogy a volt férjemmel 9 évig megpróbáltunk mindent, de nem jött össze. Ráment a házasságunk, a lelki és mentális egyensúlyom, és lassan korban is ott voltam, hogy szembe kellett néznem a ténnyel, hogy soha nem lesz gyerekem.
Szóval végül elfogtam, elengedtem az egészet, a mostani párom is így fogadott el és így rendezkedtünk be, hogy csak ketten leszünk.Erre jött ez a hír,ami borítja az egész eddigi éltünket. Tényleg fogalmunk sincs róla, hogy mit tegyünk, fel sem merült bennünk soha hogy ilyen döntés elé kerülünk egyszer, így nem is beszéltünk róla soha. Tudom, hogy a végső döntés a miénk, de most még annyira tanácstalanok vagyunk, hogy bármit meghallgatok.
Így van ezt nektek kell eldönteni.Akkor régen nem jött a baba de látod most az új pároddal mégis sikerült.Ennek biztos oka van.Ha csak a korod miatt vannak kétségeid ne vetesd el.
Én most 40 évesen vagyok kismama.Mire megszületik 41 leszek,de egy pillanatra se gondoltam arra,hogy nem tartom meg.Meglesznek a kötelező és javasolt vizsgálatok.
Azt mondod, korábban mindent megadtál volna egy gyerekért. Most itt van, örülj neki! Fiatal koromban jártam egy sráccal, annak az anyja 45 volt, mikor ő született. Nem lesz feltétlenül fogyatékos, akinek a szülei már nem fiatalok, és fiataloknak is születhet fogyatékos gyereke. Vannak szűrések ennek a megállapítására.
N
Megtartanám, hacsak valamelyik szűrővizsgálat nem hozna olyan eredményt, ami indokolná az abortuszt.
39N, nincs gyerekem (de én is szerettem volna)
Most komoly? Minden vágyad egy gyerek volt, de mivel nem akkor jött amikor te gondoltad kuka.
Örülj neki és rendezkedj be egy kis csodára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!