Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 42 évesen váratlanul becsúcsot...

42 évesen váratlanul becsúcsott egy baba. Megtartanátok?

Figyelt kérdés

Teljesen váratlanul ért minket a hír, mert eddig úgy volt, hogy nekem nem lehet gyerekem. Még a feldolgozás fázisában vagyunk, de tudjuk, hogy lassan dönteni kell.

Régebben mindent odaadtam volna azért, hogy gyerekem lehessen, de viszont nagyon megszenvedtem, hogy a volt férjemmel 9 évig megpróbáltunk mindent, de nem jött össze. Ráment a házasságunk, a lelki és mentális egyensúlyom, és lassan korban is ott voltam, hogy szembe kellett néznem a ténnyel, hogy soha nem lesz gyerekem.

Szóval végül elfogtam, elengedtem az egészet, a mostani párom is így fogadott el és így rendezkedtünk be, hogy csak ketten leszünk.Erre jött ez a hír,ami borítja az egész eddigi éltünket. Tényleg fogalmunk sincs róla, hogy mit tegyünk, fel sem merült bennünk soha hogy ilyen döntés elé kerülünk egyszer, így nem is beszéltünk róla soha. Tudom, hogy a végső döntés a miénk, de most még annyira tanácstalanok vagyunk, hogy bármit meghallgatok.

2022. júl. 15. 15:44
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
18%

Nem akarom elrontani a kedvedet, de ne lovald magad bele, mert nem biztos, hogy meg is marad egy terhesség (nem vészmadárkodni akarok, de a SAJÁT lelki egyensúlyod a legfontosabb).

Én már idősebb vagyok nálad, és én mondjuk nem tartottam volna meg, de ez ne befolyásoljon téged, mindenki más ember.

Ami viszont aggasztó, az a világ helyzete. Gondold végig, hogy valóban akarna ma megszületni egy ember erre a Földre?

2022. júl. 15. 21:24
 32/58 anonim ***** válasza:
69%
31. Mikor fejezitek be ezt a károgást? Annyira de annyira fárasztó állandóan azt olvasni. Ti ne szüljetek, rettegjetek otthon, hogy jön a világvége, de komolyan muszáj mindenhova odafinganotok a baromságaitok?
2022. júl. 15. 21:31
 33/58 anonim ***** válasza:
14%
32, ha szerinted ezek a tények baromságok, hát oké, majd megérzed a saját bőrödön, meg a gyereked a sajátján. De akkor majd ne sírj.
2022. júl. 15. 21:47
 34/58 anonim ***** válasza:
70%
#33 ezzel a gondolkodassal kihalt vna az emberiseg😀
2022. júl. 15. 21:51
 35/58 anonim ***** válasza:
26%
34:vagy felelős gondolkodással nem tartana itt...
2022. júl. 15. 22:03
 36/58 anonim ***** válasza:
67%
Te is létezel, te is szennyezel, mégsem lőtted fejbe magad, ugye?
2022. júl. 15. 22:08
 37/58 anonim ***** válasza:
60%
33. Jól van papi, elővetted a harmadik szemed és tudod mi lesz a jövőben. Ügyes vagy. Majd nevethetsz rajtunk, mert te megmondtad a gyakorin. Na hess, károgj máshol!
2022. júl. 15. 23:10
 38/58 anonim ***** válasza:
32%
37, nem én mondtam meg, nálam sokkal okosabbak, akik jártasak a témában, pl. Sir David Attenborough. Vagy szerinted ő is hülyeségeket állít, hogy mi lesz? Aki szerint minden rendben lesz, az vagy nagyon naiv vagy ostoba. Na mindegy, mindenki maga tudja milyen életet szán a gyerekének. Én nem akarnék megszületni most.
2022. júl. 16. 01:23
 39/58 anonim ***** válasza:
63%
38. Hol állította bárki is, hogy biztosan tudja mi lesz? Persze, hogy aggódok én is, nem kell jönnöd a 3 forintos dumáddal, hogy milyen naív vagyok, lefogadom, hogy nálad sokkal járatosabb vagyok a témában. De idejönni gyerekmentesként és nyomasztani az anyukákat, okoskodni, magas lóról vagdalkozni szánalmas és gusztustalan. Te nem szültél, fantasztikus teljesítmény, gratulálok. Mégis a gyerekesekkel foglalkozol. Hm, vajon miért?
2022. júl. 16. 07:32
 40/58 anonim ***** válasza:
84%

38-as, én nagy természetvédő, állatvédő vagyok. Mindent olvasok a témában, nagyon érdekel. David A. a kedvencem, imádom a filmjeit, könyveit és szerintem mindenben igaza van sajnos. De ettől még tudom nyugodtan élni az életem, boldog vagyok.

Gondold végig azért a 31. válaszodat. Komolyan a klímaváltozás miatt menjen abortuszra egy egészséges, párkapcsolatban élő nő?!

2022. júl. 16. 07:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!