Megtartanátok úgy a babát, hogy valószínűleg ő is fogyatékkal fog élni mint a testvérei és az apjuk?
Ha autizmusról van szó, akkor igen.
Most diagnosztizáltak Aspergert.
Többször elmondták, hogy ez nem örökletes betegség. Senkinek nincs ilyen probléma a felmenői közt, szóval bármikor benne van a pakliban.
No meg ha felnőttként diagnosztizáltak a párod valószínűleg magasan funkciónáló.
Szóval -szerintem- ne ez alapján döntsetek.
Inkább legyünk jóhiszeműek, és a genetikus csak tájékozatlan volt.
Igenis nagy a családi halmozódás. Tele van az internet angol nyelvű tanulmányokkal, amik hivatalos oldalakon vannak, nyugodtan rá lehet keresni.
23
Most komolyan 3 ból 3 autista, de szüljön még egyett, nem baj hogy 2 olyan szinten van, hogy nincs esélyük teljesen önálló életre.
Nem azt mondtam, hogy mindenképp szüljön.
De ez nem a mi döntésünk. Nyilván a kérdező több embert (SZAKEMBERT, nem névtelen kommentelőt meg fog kérdezni...)
Másrészt:
Ha nincs a családban akkor is bármikor előfordulhat ilyen, ennyi erővel ne szüljön senki. Nálunk sincs senkinek ilyen baja.
Lehet rám kigyot-bekat kiabálni, forrást követelni, de ez az én véleményem, úgy, hogy a gyermekem Aspergeres. Ketten vannak, a nagyobbnak semmi baja. A harmadik tervben van, szakemberek mondták, hogy ez nem genetikai betegség, rajta lehetünk a témán.
Biztosan nem.
Két beteg gyerek mellett egy egészségest sem tudsz úgy ellátni ahogy kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!