20 Még jó, hogy egy már megszületett, kifejlett, érző, önálló akarattal és vágyakkal rendelkező embernek joga van eldönteni mit kíván kezdeni a testében lévő néhány hetes, fejletlen embrióval! Az meg továbbra sem érdekel senkit, hogy szerinted egy embriónak több joga kéne legyen már megszületett embereknél, halistennek a gyakorlat és a valóság egészen más.
2023. aug. 2. 01:26
23/30 anonim válasza:
Folyamatosan törlik az abortuszellenes véleményeket, mert a magzatgyilkos "anyáknak" nincs nagyobb öröm az életükben, mint jelentgetni a válaszokat. Egy ilyen aljas tett után nem is csoda.
2023. aug. 2. 05:07
24/30 anonim válasza:
Vélhetően azért törlik, mert a lőtéri döglött kutya sem kíváncsi a magzatfanatikusok ámokfutására és mert talán nem is az volt a kérdés, hogy mi a privát véleményed az abortuszról.
Arról már nem is beszélve, hogy orbitális baromságokat hordanak össze, lásd gyilkosság. Persze nyugodtan leírhatjátok még 5x, akkor sem lesz gyilkosság az abortusz. Ez egy tény, aki pedig alapvető tényekkel sincs tisztában, az ahelyett, h anonim oldalon fröcsög, kicsit kikupálhatná magát.
A terhesség megszakítás pedig SZERINTED egy “aljas tett”, valójában egy rövid kisműtét, úgyhogy felesleges a saját korlátolt véleményed másra is ráhúzni, mert erre sem kíváncsi senki. :)
2023. aug. 2. 09:31
25/30 anonim válasza:
23!
Sosem volt abortuszom, már nem is lesz, ennek ellenére jelentem az osszes válaszod, mert provokatív
2023. aug. 2. 09:34
26/30 anonim válasza:
#23, miért szerinted mit kellene csinálni a hazug, gyilkosozó söpredékkel? Akik képtelenek felfogni, hogy megölni csak ÉLVE MEGSZÜLETETT embert lehet...
2023. aug. 2. 09:52
27/30 anonim válasza:
26# Nem akarok a vitátokba beleszólni. 13# vagyok. Bár leszögezem nem vagyok se ellene se mellette az abortusznak illetve nem is lesz ebben részem,de számomra egy 12 hetes vagy egy 20 hetes is él,mozog,dobog a szíve annak ellenére,hogy a kinti világhoz kicsi volna és nem tudna adaptalódni. Egyértelmű hogy ha kivennék nem élné túl..gyakorlatilag azzal hal meg,hogy kiveszik. Ha nem akarnám megtartani(ilyen nem lesz,mert ha kell duplán védekezünk,ha nem akarunk gyereket,13+ éve akkor jött csak amikor szerettük volna),akkor a szívhangig tudnám megtenni én. De írtam nem nézek le ezért senkit,de nekem nem menne és lehet itt definiálni,hogy nem él testen kívül,de belül él számomra,az én számomra, ennyi. Az eszemmel hiába tudom,ha a szívem mást mond. Számomra aki nem él,nem mozog bennem, reagál rám stb. Ez egy felesleges vita,van aki minden szó nélkül képes erre bármikor,van akinek pedig lehet mondani a tényeket,az érzéseit sose fogod tudni megváltoztatni. Mindenki máshogy látja ezt.
2023. aug. 2. 10:55
28/30 anonim válasza:
#27, természetesen mindenkinek magánügye a saját meggyőződése, de ettől még a számon kérhető TÉNY az a hatályos magyar törvény. Ami szerint ugye - mint már említettem - emberölés CSAK ÉS KIZÁRÓLAG már élve megszületett ember ellen követhető el. Egy terhes nő megölése is EGY RENDBELI emberölés. Ahogy én sem kényszerítenék abortuszt egyetlen abortusz ellenesre sem, elvárom és megkövetelem, hogy az én abortusszal kapcsolatos döntési jogaimba se pofázzanak bele az ab. ellenesek, mert SEMMI KÖZÖM az ő erkölcsi meggyőződéseikhez!!!
2023. aug. 2. 11:04
29/30 anonim válasza:
27# vagyok. Igen,ez így van viszont. Magánügynek kéne legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!