Hogyan történik pontosan az abortusz az első babánal?
Figyelt kérdés
Fogamzasgatlo szedese mellett csúszott be.A kicsit sajnos egészségügyi okokból semmiképpen nem tarthatom meg.2014. aug. 29. 22:37
1/7 anonim válasza:
Ezt NE ITT kérdezd, hanem az orvosodtól. Töle kapsz megfelelö felvilágosítás, itt a többségnek fogalma sincs róla, csak rémmeséket terjesztenek.
3/7 A kérdező kommentje:
4
2014. aug. 29. 22:50
5/7 Maya17 válasza:
Van ahol csak egy gyógyszert adnak és magától el hal az embrió magától távozik is. De van ahol kaparásal az altatás alatt van. De ezt a Doktor elmondja majd. Ne aggódj és ne hidj az olyanokba hogy több gyereked nem lehet majd stb
6/7 anonim válasza:
Nekem, mivel az első terhességem volt, tablettás tágítót adtak, az sokkal kíméletesebb, mint a pálcika. Egyébként olyan volt, mint bármelyik ambuláns műtét. Reggel bementem a kórházba, betegfelvétel, vérvétel, egyéb vizsgálat, ultrahang. Aztán megkaptam a tágító tablettát, nem emlékszem, mennyit kellett várni, de nem sokat.
A műtét altatásban (nem mély, csak bódításban) történt, nekem egy pillanatnak tűnt. Este, mikor már kiment a szer hatása, és minden rendben volt, haza is engedtek. Utána néhány napig mensi szerű enyhe vérzésem, és enyhe görcsei voltak. Ennyi.
7/7 anonim válasza:
Én Szlovákiában voltam egy magánklinikán, mert nem akartam végig csinálni ezt az értelmetlen és megalázó procedúrát, ami itt Magyarországon van. 5 hetes terhes voltam,reggel 10-re mentem. Vettek vért, mértek vérnyomást, súlyt. Amíg a vérvizsgálat eredményére vártunk, addig a nőgyógyász csinált uh-t, utána visszamehettem még a szobámba, majd jött az aneszteziológus, beszúrta a kanült, kicsit beszélgettünk, elmondta, hogy mi fog történni a műtőben; maga a beavatkozás, 5-15 percet vesz igénybe maximum. Ők valamilyen -sajnos nem emlékszem a nevére- más milyen tágítót használnak, ami sokkal gyorsabb és kíméletesebb az itt alkalmazottól. Egy vákuumos csővel kiszívják amit ki kell, aztán kész is. A beavatkozás előtt altattak, nem éreztem semmit, nem fájt semmi, mire felébredtem, már a szobában voltam, Visszaaludtam még egy kicsit, utána jött a nővérke, hozott inni teát, segített felállni, aztán még egyszer megnéztek uh-on, hogy nehogy véletlenül bármi benn maradjon. Utána 2 órát megfigyeltek aztán kicsengettem a pénzt és mehettem haza. Nem kérdeztek semmit, nem lelkiztek, nem bunkóskodtak, mindenki nagyon kedves volt, a személyzet tudott magyarul, aki nem, az meg hívott segítséget. Nem fájt utána sem, alig véreztem, kb. 6 napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!