Egy ismerősöm teherbeesett, nem várt terhesség így el akarja vetetni. Mi a teendő ilyenkor pontosan? Debrecenbe hova kell menni?
Ha nem is ismerőse, az ember itt már nem is merne kérdezni ilyet, mert akkor le lesz hurrogva, hogy -úr Isten ilyenre hogy képes? mikor mások évekig várnak babára..
Debrecenbe keresse fel a legközelebbi nőgyógyászt,vagy telefonáljon be a kórházba, kérje a nőgyógyászatot,majd mondja el milyen problámája van és adnak időpontot.
Szia! :)
Első dolog mindenképp hogy menjen el nőgyógyászhoz hogy legyen ‘papírja’ amivel igazolni tudja a terhességet.
Itt közlöd a szándékodat,ha nem kérdeznek rá...megadják a Csaladsegítő elérhetőségét akinél időpontot kell kérni(2x kell beszelni/megjelenni ezen a beszelgetesen)
Eközben a doki ad neked egy csomó papírt: egy kérdőív szerűséget amit majd az altatóorvosnak kell adni kitöltve(oda is kapsz időpontot), menni kell vérvételre és az sem kizárt hogy egy ujabb uh-ra is elküldenek.
Nem egyből kapod az időpontot hanem akkor ha ezek a vizsgálatok lezajlottak,legalabbis nalam igy ment...utolso pillanatra kaptam.
Szoval roviden.
-nogyogyaszat,ahol megkapod a tovabbi vizsgalatokra(vervetel,altato orvos) a beutalot/idopontot
-a csaladsegitonel idopontot kerni beszelgetesre,itt 2x kell megjelenni az elso megjelenes utan elkell telnie 3napnak hogy ujra mehess,itt mar megkapod a csekket amit raer befizetned a mutet elotti egy nappal is akar
-korhazba menni(nem sztk)szuleszet osztaly,ahol megadjak a mutetre az idopontot
Nagyjabol ennyi.
Kitartast!
Ha minden jol megy szerintem nagyon max 3het kell hogy elintezzetek!
Bar nekem tobb mint 1honapba telt..csak 7hetesen vettek eloszor eszre,ezutan meg 3uh-ra kuldtek majdnem minden heten..amit nem is tudtam hova tenni.
11het es 4napos voltsm mikor mutottek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!