Akik átestek életükben egy abortuszon (6 hetesen, vákuummal), ami teljesen szövődménymentes volt, később sikerült teherbe esnetek? És mennyi idő elteltével?
Nagyon gratulálok, kedves első válaszoló, ez biztató! Mi még nem próbálkozunk, de sajnos volt egy abortuszom 20 évesen, 6 hetesen, vákummal, nem kellett azonban kaparni se, annyira pici es korai volt a terhességem.
A ciklusom rendszeres, van peteérésem, menzesz is rendben van
Őszintén remélem, nem befolyásol semmit a múlt. :)
Tavaly oktoberben volt mutetem (ures petezsak volt, de ugy tudom, ugyanaz az eljaras), kapartak is es vakuumoztak is, iden aprilisba mar nem jott meg :)
Direkt rakerdeztem a mutet elott, hogy mennyi az esely ra, hogy meddove valhatok a beavatkozas utan, azt mondtak, hogy nagyon minimalis.
Igen, nekem is azt mondta a magándoki, hogy minimális az eselye :)
Amúgy én direkt rákérdeztem a műtét után, hogy volt e probléma, és azt mondta, semmi, 10 perc alatt kész is voltam, és nagyon korai volt a terhesség is anno, így mégkönnyebb volt!
Mindenkinek gratulálok így utólag is a babához!
Unokatestvéremnek volt korai abortusza, utána mindent rendben találtak, ahogy te fogalmaztál "szövődménymentes" volt. Pár évre rá kezdtek próbálkozni a babával, jöttek sorban a problémák, műteni is kellett, volt valami összenövése is. Már mesterséges megtermékenyítésbe fogtak, sikertelen lett, aztán spontán fogant a kislányuk. Az első terhesség védekezés mellett csúszott be, a másodikért évekig küzdöttek. A dokik nyilván sosem mondták ki, hogy az abortusz az oka, de azóta sem.tudja elhesegetni a gondolatot...
Nyilván rutinműtét és nem ez az általános, de a pakliban benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!