Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Pontosan mi történi abortusz...

Pontosan mi történi abortusz közben?

Figyelt kérdés
Mit csinálnak a műtét alatt pontosan?

2023. júl. 26. 17:41
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
24%
Rossz volt ezeket olvasni is.:/ Nekem az orvos helyében ez nem menne,pedig van gyomrom sok mindenhez eü-sként. Nem az abortusz ellen mondom,hanem milyen rossz lehet eltávolítani az orvos helyében. Bár lehet nem foglalkoznak vele.
2023. júl. 26. 20:13
 12/30 anonim ***** válasza:
77%
#11, nézd, én már láttam párat, és közönséges rutinfeladat, rutinbeavatkozás. Lehet a pozitív oldalát is látni, mondjuk, hogy az ember biztosítja az adott pár tudatos önrendelkezési jogát az akaratukon kívüli önreprodukcióval szemben.
2023. júl. 28. 14:01
 13/30 anonim ***** válasza:
36%
11# Ja hát le lehet pontozni,mert leírtam,hogy én a másik oldalról nem tudnám(orvos részéről,de ezért nem is vagyok nőgyógyász)...nem azt írtam,hogy elítélek bármit is,mert egyáltalán nem. Vicc ez az oldal komolyan. :D 12# Igen,ez is egy meglátás.
2023. júl. 28. 16:09
 14/30 anonim ***** válasza:
75%

14!

A gyilkossagnak még mindig alap feltétele az élő ember életének kiotasa. Az embrió nem számít élő embernek

2023. júl. 31. 14:00
 15/30 anonim ***** válasza:
79%

16!

Amíg meg nem születik, nem élő ember. Ez egy tény.

"A legaljasabb gyilkosság a magzatgyilkosság,..."

Valóban. Az abortusz viszont még mindig nem gyilkosság, plusz az anya kérésére végzett abortusznal nincs magzat, emribo van

2023. júl. 31. 14:16
 16/30 anonim ***** válasza:
58%
#16, ilyen alapon én meg azokat az erkölcsi defekteket nem tartom embernek, akik egy embrió általuk vélt érdekeit képesek megszületett élő emberek érdekei fölé helyezni... bocs, de azok véleményem szerint morális hullák...
2023. júl. 31. 14:18
 17/30 anonim ***** válasza:
67%

#19 " A fejlődésnek indult életet kioltani morálisan bűn, lehet ezt szépíteni, de attól még gyilkosság marad." - mi köze másnak a TE defektes morálodhoz, magzatvédő???

Az irányadó szöveget Btk-nak hívják, az kötelező mindenkire Magyarországon, nem a te semmire való morálod...

2023. júl. 31. 14:25
 18/30 anonim ***** válasza:
90%

19!

A törvényt a tények érdeklik, az pedig tény, hogy:

- a terhesség 12. hetéig embrió van

- a már élő ember mindig előnyt élvez az embrióval, sőt, a magzattal szemben is

-a kérdés nem morális volt, konkrétan egy orvosi beavatkozás es annak folyamata érdekelte a kérdezőt

- életemben nem volt abortuszom, a korom miatt esélyes, hogy már nem is lesz

-örülök, hogy olyan országban élek, ahol a nőnek joga van dönteni egy nem kívánt terhessegrol

2023. júl. 31. 14:28
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Megint töröltek válaszokat.
2023. júl. 31. 15:47
 20/30 anonim ***** válasza:
22%
16os én meg azokat akik csak a lábuk tudják nyitogatni aztán elvenni az élet lehetőségét egy ártatlantól csak mert nekik joguk van dönteni....
2023. júl. 31. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!