Pontosan mi történi abortusz közben?
Figyelt kérdés
Mit csinálnak a műtét alatt pontosan?2023. júl. 26. 17:41
2/30 anonim válasza:
Eltávolítjak az embriót és kitisztitjak a méhet
3/30 anonim válasza:
Az embriót eltávolítjak a méhből.
4/30 anonim válasza:
Nehogy megnézd azt az ócska propagandafilmet! Egyszerű rutin műtét, ahogy a #2-es írja. Nem kell semmit belemagyaräzni.
5/30 anonim válasza:
A néma sikolynak semmi, de semmi köze a valósághoz, hülye keresztény propaganda animáció.
6/30 anonim válasza:
megkapod a nyugtatót, kikötözik a kezed lábad a műtőben, elbódítanak, közben az aneszteziológus folyamatosan ellenőrzi a vérnyomásod. Megkezdik a műtétet, egy vákumos eszközzel darabokra tépik az embryot, majd egy a lábad között lévő veszélyes hulladékos szemetesbe ürítik. Mikor kész, még egyszer áttisztítják a méhet, az anesztes abbahagyja a bódítást, leveszik a kötelékeket, mikor válaszolsz pár egyszerű kérdésre visszatolnak a szobába. ennyi.
7/30 anonim válasza:
#4,5! Én nem láttam azt a filmet, de melyikőtök látott élesben abortuszt, hogy ennyire tudjátok nem az történik?
8/30 anonim válasza:
A néma sikolyban sokkan nagyobb magzat van, mint 12hetes. Az inkább hasonlít egy középidős terhesség megszakításhoz (habár ott elötte injekcióval/gyógyszerekkel leállítják a szívét). Amúgy elaltatnak, a méhet vákuummal és küretkanállal kiürítik, majd ébresztés, megfigyelés és viszlát.
9/30 anonim válasza:
Nem a 4-5-ös vagyok, de több orvossal beszéltem már róla, gyakorlatilag a 8-as leírta a mütét folyamatát.
A filmben meg kb félidö terhesség megszakítása van felvéve, ami Amerikában megengedett (ott a 36. hétig lehetséges! NEM tévedés!), a magzat el van kábítva elötte, a filmben említett "menekülési mozgások" meg kizárólag a magzatvíz mozgása által okozott elmozdulások, nem aktív mozgásokról van szó. A kiséröszöveg meg egyértelmüen propaganda, méghozzá az olcsóbbik, hatásvadás fajtából, ami azonban ettöl még nem igaz.
10/30 anonim válasza:
8as, én láttam már pár abortuszt, és nem, még mindig nem altatnak. Szedálnak. Úgy történik ahogy leírtam.
6os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!