Pontosan hogyan zajlik egy abortusz a 22. héten?
Mi gyogyszerel vegezzuk
4 orankent cytotec nevu gyogyszer rakunk a huvelybe a szules elindul es magzat megszuletik
Altalaba a szulesbe belehal vagy rogton par percel szuletes utan.
Sajnos down syndromas babak akar egy orat is elnek hiszen ez a kromoszoma betegseg elettel osszeegyezheto.
Szules utan ajanlom nezzetek meg keszuljon fenykep es kez lab lenyomat ez segiti a gyaszt.
Jogotok van kikerni es eltemetetni.
Ne feledd meg 2 het es eletkepes lenne megmentenek ha megszuletne
Miert pontoztatok le ?
Leirtam pontossan hogyan mukodik nalunk.
Alszent butagyerekes dolog azt gondolni amit nem latsz az nem faj pont 10oxxx jobban faj es hosszabb a gyasz temetes es bucsu nelkul.
Egy magzat elt es kivsnt volt joga van a szulonek bucsuzni
Kulfoldon elek igy nincs ekezet
Zagyva ?
Tehat azert kell egyben megszulni mert ha mutetileg csinalnak darabokra szaggatnak a magzatot
Egy majdnem eletkepes magzat megerdemel annyi tiszteletet hogy eltemessek egyben es ne a korhazi hulladek kozott vegezze egy vodorben kukazsakban.
Ezert irtam 2 het mulva eletkepes gyerek lenne igy tiszteletet erdemel.
# 8: Figyelj, én értem, amit írni próbálsz, de szerintem fogalmad sincs milyen az, amikor közlik, hogy a babád, akit vársz élettel összeegyeztethetetlen betegséggel születne.
(Adott esetben pl. nem volt helyénvaló, hogy írtad, hogy 2 héttel később már életképes lenne, hiszen a kérdező egyértelműen jelezte, hogy élettel összeegyeztethetetlen betegségről van szó!)
Nem tudom, más hogy élte meg, de amikor velem közölték, hogy hydropsos a magzat, én már AKKOR elsirattam. Korábban volt két vetélésem, hasonlóan éltem meg azokat is, bár nyilván ez egy picivel nehezebb volt. Én akkor tudomásul vettem, hogy ez a baba NEM fog megszületni, nem fogom a karomban tartani. És mivel nekem még pont volt lehetőségem műszeres befejezésre, mindent elkövettünk az orvosommal együtt, hogy ez legyen, ne csússzunk ki az időből, én nem akartam megszülni tudván, hogy úgyis meg fog halni. Akkor bizony a saját érdekeimet néztem - és a már meglévő gyermekemét. Sajnos a vajúdás ebben az esetben akár napokig is elhúzódhat, és egy garantáltan életképtelen magzat esetében én ezt nem akartam vállalni. Nekem ő már akkor "meghalt", amikor kiderült, hogy súlyos beteg.
Mi maskent gondolkodunk
Nem tepunk magzatot darabokra soha a 12 het felett mindenki megszuli es eltemwti elbucsuzik tole ez a kultura resze itt.
Vajudas abortusz tablettaval korhazban eddig leghoszabb 48 ora anit lattam de ebbol max 3 ora fajasok voltak
De mondom mas orszag mas gyaszkultura mas szokasok
Itt az anyak ugy erzik vajudni jo segit elszakadni a beteg babatol es a tobbi gyerek kovalloan elvan nagymamaval anig anya es apa ketten vajudnak
Keszitunk lablenyomatot fenykepet emlekdobozt kicsi kartyat es mackot emlekbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!