Pontosan hogyan zajlik egy abortusz a 22. héten?
Utolsó vagyok ismét.
Nagyon sajnálom,hogy nektek is át kell ezt élnetek.Sok erőt kívánok nektek!
Nekem nagyon sokat jelentett,hogy a párom velem volt,csak akkor küldték ki,szerencsére,amikor jöttek a tolófájások.
Amikor a műtőből visszahoztak,már újra ott volt velem a megfigyelőben.
Miert itelne el barki ?
Mas kultura Hollandia termeszetesebb kezelik a szulest es a halalt is.
A legtobb felnott otthon szuletik es ott is hal meg.
Otthon ravataloznak specko hutomatracal kicsit nagyot
A temetes 90 % hamvasztas es hamvak szetszprasa szokas es szabad is.
Ha valaki haldoklik a korhazban az hazamegy igy szeretik ez a szokas
Magzatot 24 het alatt haza lehet vinni es akar kertedbe temetheted.
24 het felett akar elve akar halva szuletik nevet kap hazaviszik ott bucsuznak tole es temetest kap sirhelyet vagy hvasztjak hamvakat otthon tarttjak.
A gyasz kezdete a bucsu kezlenyomat fenykep kartya emlekek kozos kep stb.
Ezt minden pszihologus elismeri igy a legjobb de a kultura hatarozza meg hogy viselkedik az egyen.
En oszinten dilihazba kerulnek ha korhazba mennek terhesen es ures kezzel ures hasal haza volt nincs megkattanak.
Kedves Kérdező!
Hogy vagytok?Sok erőt kívánok még egyszer,ha még előtte álltok akkor is,és ha már túl vagytok rajta,akkor is.
Én hálás vagyok az orvosoknak és a szülésznőknek,hogy tiszteletben tartották,hogy nem szeretném látni őket,nem erőszakoskodtak,nem erőltették rám,hogy de,nézzem meg,mert ez fontos.Nekem így is vannak emlékeim,így is meggyászolom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!