Tényleg meg kell hallgatni a szívhangot abortusz előtt? Ha igen miért?
#80 "- miért, SZERINTED kin fog múlni, hogy lesz-e apasági eljárás a férfival szemben???" - ebben hol van jósolgatás te szerencsétlen??? Kb úgy próbálsz kisiklani minden kérdés alól, mint egy angolna...
"És mikor rágondolsz, az jut eszedbe hogy kár hogy nem lett elvetetve?"
Igen, pontosan arra, ugyan "kicsivel" több indulattal!!!
81.
Basszus Te tényleg súlyos eset vagy.
Folyamatosan egy jövőbeni, SZERINTED bekövetkező esemény miatt aggódsz. És ezzel kapcsolatban próbálsz olyan kérdéseket feltenni, ami reményeid szerint téged igazol, hogy miért sz@r hogy vadidegen emberek nem vetették el a vadidegen gyereküket! 🙂
"Igen, pontosan arra, ugyan "kicsivel" több indulattal!!"
De már 30 éves elmúlt.
Van önálló élete, öröme, sikere. És akarva arkaratlanul viszi tovább a génjeidet. Egy másik ember belőled is.
Sajnos beteg vagy, és végtelenül önző, ha így gondolsz a saját gyerekedre!
#82, szerintem meg az a nő súlyos beteg, akinek egy méhében levő embrió képes felül írni a partnere önreprodukciós szabadságában való felelősségét. Nézőpont kérdése...
(egyébként NEM, a BNO kódtáblában nincs "nem fogadja el a ráerőszakolt gyereket" nevű betegség)
"De már 30 éves elmúlt." - és, az idő múlása min változtat? Az semmissé teszi azt a rengeteg dolgot, amiben erőszakot tett az én életemen a puszta létezése?
83
"szerintem meg az a nő súlyos beteg, akinek egy méhében levő embrió képes felül írni a partnere önreprodukciós szabadságában való felelősségét. Nézőpont kérdése.."
De baszus fogytakeos vagy.
Meg mindig az van hogy Te nem tudod a srác reakciójat, csak folyamatosan feltételezel. És ezt kivettited 20 évre előre! :D:D
" és, az idő múlása min változtat? Az semmissé teszi azt a rengeteg dolgot, amiben erőszakot tett az én életemben a puszta létezése?"
Mondjuk azt hogy már nem sejtcsomó?
Mondjuk hogy Ő nem tehetett róla.
Meg arról sem hogy Te hogy élted meg..
Bár látom hogy beteg vagy. Sanszos hogy nem véletlenül jártál úgy..
Lehetne vele normális kapcsolatod.
Tudod, Ő egy másik ember.
De Te maradsz a gyűlölködésnél...
Biztos lehetne.... apró nüansz, hogy azzal én a továbbiakban sem nyernék semmit... veszteni meg már túl sokat vesztettem rajta... (persze most is megtehetném, hogy megkérdezem, hogy szerinted az nekem miért lenne jó, mit nyernék vele, de válaszolni most sem tudnál egyenesen...)
"Bár látom hogy beteg vagy." - hogyne, nyílván, te vagy a "normális" és mindenki más, aki nem úgy működik, mint te, az beteg... tudod cimkézgetni minden idióta tud...
"Tudod, Ő egy másik ember." - tudom. És? A Földön él kb 8 milliárd ember, akik közül 7,999 999 milliárddal szintén nincs semmi kapcsolatom, pedig ők is mind-mind ugyanúgy másik emberek... És?
Vagy te most azt akarod csak mondani, hogy nem vagyok szülőnek való? Mert köszi, ezt tudom, tökéletesen egyetértek vele... de ha tetszik a magadfajtának, ha nem, gyereket NEM akarni ugyanúgy tök normális, mint gyereket akarni... pont ezért fontos a reprodukciós önrendelkezés joga...
85
Az az ember, aki a 30+ éves gyerekére úgy tekint a mai napig, hogy de kár hogy nem lett elvetetve, és ennyi év alatt sem vitte rá lélek hogy valami kapcsolatot ki alakítson, az beteg.
Ezek után az idiótázás Tőled, elég vicces.
Főleg hogy a cimkézést Te kezdted akkor, mikor elkezdted eröltetni hogy mások is biztos úgy járnak mint Te.
Más nő is, jelen esetben az akiről én beszéltem,bitos ugyanazt fogja csinálni mint a Te exed...
És a srác meg biztos nem rosszul fog járni..
Ez, a sokadik hszben ben már tényleg beteg.
#86, azért piszok szerencse, hogy nem te és a hozzád hasonlók döntik el, hogy mi a betegség is mi nem...
"Főleg hogy a cimkézést Te kezdted akkor, mikor elkezdted eröltetni hogy mások is biztos úgy járnak mint Te." - hol is írtam ezt? Ja, hogy sehol? A kérdés nem az, hogy úgy jár-e ahogy én, hanem csak az, hogy jól jár-e, avagy rosszul...
"És a srác meg biztos nem rosszul fog járni.." - khmmm... látnakoskodsz? Kristálygömb?
87
"azért piszok szerencse, hogy nem te és a hozzád hasonlók döntik el, hogy mi a betegség is mi nem..."
Az a piszok szerencse hogy az ilyenek mint Te akik úgy mérlegelnek a saját gyerekkükkel kapcsolatban hogy mit nyernek :
"Biztos lehetne.... apró nüansz, hogy azzal én a továbbiakban sem nyernék semmit... veszteni meg már túl sokat vesztettem rajta... (persze most is megtehetném, hogy megkérdezem, hogy szerinted az nekem miért lenne jó, mit nyernék vele, de válaszolni most sem tudnál egyenesen...".
azok kevesen vannak. Nem kell jó apának lenni ha nem megy, elég lenne csak jó embernek....
" A kérdés nem az, hogy úgy jár-e ahogy én, hanem csak az, hogy jól jár-e, avagy rosszul"
És eddig a tények azt mutatják nem járt rosszul.
Mondjuk ez mellet mindig elmentél, és azzal jöttél hogy úgy is a nő dönt hogy lesz a apasági pár, meg 20 évre rácseszet a srác, meg ismerkedni is nehezebb lesz.szoval azzal érvelni hogy Te nem mondtad, az tréfas! 😀
"khmmm... látnakoskodsz? Kristálygömb?"
Egyem a szíved, de boldoggá tett egy elirás.:D
Mondjuk a Te ámokfutásod után, igazán nem háborodhatnal fel rajta, ha nem elírás volna. :D
#88, az általad keresett szó a magzatvédők által álmodott "majd ha a kezében tartja, majd megenyhül" viselkedésre a BALEK. Örülök, ha segíthettem ebben...
Nos valóban ez nem vagyok én, ahogy férfitársaim jó része sem.... szerencsére. Úgyhogy a magzatvédők idézett dumája nagyon ritkán jön be... újfent csak SZERENCSÉRE!
Aztán van két alapvetően nagyon különböző állapot:
1, az "én gyerekem" az a személy, akit önként szabad akaratomból tudatosan vállaltam
KONTRA
2, a "tőlem származó gyerek" az a személy, aki ugyan az én örökítőanyagomból származik, de döntési jogom nem volta megszületésével kapcsolatban, tehát max a spermadonor vagyok az esetében.
A kettőt nem érdemes összekeverni...
"Nem kell jó apának lenni ha nem megy, elég lenne csak jó embernek" - Általában az szoktam lenni azokkal, akik nem okoznak számomra kárt... mint említettem, aki azokkal is jó ember, akik kárt okoznak neki, azt BALEKnak hívják, nem jó embernek. A "ha megütnek tartsd oda a másik orcádat is" balekoskodást meghagynám a vallássérülteknek...
"És eddig a tények azt mutatják nem járt rosszul." - ahogy elnézem, te momentán a jól járás és a rosszul járás fogalmát sem vagy képes értelmezni... de térjünk rá vissza 3 év múlva, kb annyi idő alatt hagyja abba a rohadt gyámügy az apa megnevezése iránt való szekálást...
(kiváncsi vagyok, hogy ha a férfit ez idő alatt mégis apasági eljárásra rángatják, elnézést fogsz-e itt kérni....)
Egyébként a vicc az, hogy én természetesen nem mondtam, hogy ez vagy az fog történni, lévén nem vagyok jós. Azt soroltam, hogy mi történHET adott esetben, ami a férfi számára lesz igen rossz. Az egy másik kérdés, hogy te azt is kidumálnád, mert te elvárnád, hogy a férfi számára akkor is a gyerek érdeke legyen az első, ha csak ráerőszakolták. Hát egy nagy büdös csődöralkatrészt, kérlek...
Végül irj már légyszi egyetlen épeszű magyarázatot arra, hogy miért is tegyen egy ember olyat, amihez semmiféle érdeke nem fűzi??
89
"az általad keresett szó a magzatvédők által álmodott "majd ha a kezében tartja, majd megenyhül" viselkedésre a BALEK. Örülök, ha segíthettem ebben..."
Nem, az általam keresett a szó a normalis ember, aki tud különbséget tenni egy felnőtt,és egy ártatlan gyerek között.
Tudod haver, nem a gyerek cseszett ki veled
Még is lesz@rod...
Ezért mondom hogy beteg vagy...
" Nos valóban ez nem vagyok én, ahogy férfitársaim jó része sem.... szerencsére. Úgyhogy a magzatvédők idézett dumája nagyon ritkán jön be... újfent csak SZERENCSÉRE!"
Aki így gondolkodik mint Te, az a legnagyobb balek a világon!
Meg kereshetted volna ebben a jót is.
Ki alakithattál volna valami normális kapcsolatot szerencsétlennel, de Te duzzogsz meg három évtizeddel később is..
" Aztán van két alapvetően nagyon különböző állapot:
1, az "én gyerekem" az a személy, akit önként szabad akaratomból tudatosan vállaltam
KONTRA
2, a "tőlem származó gyerek" az a személy, aki ugyan az én örökítőanyagomból származik, de döntési jogom nem volta megszületésével kapcsolatban, tehát max a spermadonor vagyok az esetében.
A kettőt nem érdemes összekeverni"
Ez,hogy ennyit látsz abból hogy van egy gyereked,első sorban a te döntésed!
Én szégyelném magam!
"Általában az szoktam lenni azokkal, akik nem okoznak számomra kárt... mint említettem, aki azokkal is jó ember, akik kárt okoznak neki, azt BALEKnak hívják, nem jó embernek. A "ha megütnek tartsd oda a másik orcádat is" balekoskodást meghagynám a vallássérülteknek..."
És a magzat, később gyerek, mára felnőtt, nyilván szánt szándékkal születtet meg, és okozott neked kárt.. :D
Jézus.
" És eddig a tények azt mutatják nem járt rosszul." - ahogy elnézem, te momentán a jól járás és a rosszul járás fogalmát sem vagy képes értelmezni... de térjünk rá vissza 3 év múlva, kb annyi idő alatt hagyja abba a rohadt gyámügy az apa megnevezése iránt való szekálást...
(kiváncsi vagyok, hogy ha a férfit ez idő alatt mégis apasági eljárásra rángatják, elnézést fogsz-e itt kérni....)"
Megint csak kibujt a szög a zsákból, mister én nem mondtam ilyet! :) Folyamatosan azon rugózol, arra terelsz, utalsz hogy de rosszul fog járni!
Aztan picsogsz hogy Te nem mondtad ki! :D
És Te, bocsánatott fogsz kérni három év múlva ha nem történik semmi?
Persze ha még életben leszel ennyi gyűlölködés közben...
"Egyébként a vicc az, hogy én természetesen nem mondtam, hogy ez vagy az fog történni, lévén nem vagyok jós. Azt soroltam, hogy mi történHET adott esetben, ami a férfi számára lesz igen rossz. Az egy másik kérdés, hogy te azt is kidumálnád, mert te elvárnád, hogy a férfi számára akkor is a gyerek érdeke legyen az első, ha csak ráerőszakolták. Hát egy nagy büdös csődöralkatrészt,"
Csakugyan vicc eljátszni a hattyú halálát,hogy Te nem modtad mikor egyetlen egy esetben sem voltál hajlandó, arra amit eddig tudok, fókuszálni, csak a lehetséges SZERINTED, bekövetkező negatuvomkra sikerült, amikhez azóta is görcsösen ragaszkodsz. 😀
" Végül irj már légyszi egyetlen épeszű magyarázatot arra, hogy miért is tegyen egy ember olyat, amihez semmiféle érdeke nem fűzi??"
Mert egy normális ember ( NEM TE) tud különbséget tenni elkövető, és artatatlan között, főleg ha az egyik a gyereke.
Ezért.
Én tuti hogy tartanám gyerekemel a kapcsolatot,
És nem tudnék olyanokat irogatni hogy nem érdekem...
Ez nem egy üzleti vállalkozás..
Rám mar több órát elpazaroltál.
Kizárt hogy több érdeked fűződik hozzám, mint hozzá. 😀
Ezért mondom hogy beteg vagy..
És meg csak nem is sértésként írom.
És ezt komolyan is gondolom.
Ez az újabb szösszenet,ahogy fogalmazol valakiről, aki nem tehet hogy a világon van, és a húsod, véred,engem csak megerösit ebben.
További kellemes gyülölködét kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!