Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Tényleg meg kell hallgatni a...

Tényleg meg kell hallgatni a szívhangot abortusz előtt? Ha igen miért?

Figyelt kérdés

2023. júl. 23. 11:21
 31/95 anonim ***** válasza:
67%
Ha ilyen helyzetben lennék, engem rohadtul nem érdekelne, és semmiképpen nem befolyásolna a döntésemben.
2023. júl. 26. 18:29
 32/95 anonim ***** válasza:
30%

#30 "mikor kiderült hogy van már egy ember , aki ezért maradt életben" - és akkor mi van??? Egyébként a valóságban fordítva sült el ez az egész baromság, évtizedek óta először EMELKEDETT az abortuszok száma Magyarországon...

[link]

2023. júl. 27. 01:13
 33/95 anonim ***** válasza:
84%

#30: Persze, mert értelmesen érvelni nem tudsz, máris gyűjtöttél mégegyet:

[link]

Nagyon sokan, nagyon sokszor elmondták mi a baj ezzel.

Egyébként pedig azt lenne érdemes nézni, hogy milyen áron milyen emberek lesznek így (szülők és gyerek). Aki abortuszra megy, nem véletlenül megy, jó oka van rá, hogy nem akarja megtartani. Inkább lesz problémás, mint jó élete mindhárom érintettnek. De persze ez már nem számít, darabszám legyen meg, "oszt jóvan az úgy", a többi probléma mellett majd elmegyünk félrefordított fejjel.

2023. júl. 27. 10:28
 34/95 anonim ***** válasza:
75%
#33 "Aki abortuszra megy, nem véletlenül megy, jó oka van rá, hogy nem akarja megtartani. Inkább lesz problémás, mint jó élete mindhárom érintettnek." - pontosan így van, ahogy nem áldoznám be egyetlen ma élő ember sorsát sem egy embrióért, úgy a hátam közepére sem kelleen olyan erkölcsio defektes partner, akinek egy embrió fontosabb, mint egy megszületett, ma élő ember sorsa...
2023. júl. 27. 10:37
 35/95 anonim ***** válasza:
82%

#34: Köszönöm, a többség nagyon nem látja (nem akarja látni) ezt a szempontot. De hát mit várunk, amikor az egész elhibázott családpolitikának csúfolt rendszer erre az elvre van felépítve mostmár, minden embrióból legyen megszületett gyerek bármilyen áron, a következmények nem számítanak. Lassan a eljutunk oda, hogy a fogamzásgátlást is korlátozni fogják, ha így megy tovább :D

2023. júl. 27. 10:48
 36/95 anonim ***** válasza:
85%

#35, már eddig is megtették, lásd az önkéntes sterilizáció erőteljes korlátozása...:(((

Pedig az egész egy agybaj, arra kellene törekednünk, hogy a MINDKÉT SZÜLŐ által vágyott gyerekek normális körülmények közt megszülethessenek, nem arra, hogy minden, emberek életét tönkretevő abortusz-szökevényt eleve hátrányokkal induló életre kényszerítsünk...

2023. júl. 27. 11:31
 37/95 anonim ***** válasza:
25%

33

Te fordítva ülsz a lovon

Én nem foglalatam állást mikor már megkaptam az online térben az egyik legszánalmasabb panelt, az érvelési hibás baromságot tőled.

Tetted ezt úgy hogy nem álltam bele a vitába, csupán az én ismeretségi körömben tapasztalt esetet írtam le, ha már ez a téma.

Erre mik voltak a reakciók?

Csak a teljesen kitekert ,legnegatívabb agyszülemények :

"gondolom a párja is "roppant hálás" érte..."

"Szóval szerinted 4 hónap alatt el lehet dönteni, hogy megérte-e már előre 20 évre a dolog.

Gratulálok."

"Egyedül neveli....Most mi jön?:D" - egyszerűen a tények...szóval a férfi bukott egy kapcsolatot, meg minimum 18 évnyi gyermektarhát a dolgon...tényleg, ez maga a mennyei mámor..."

Ezeket nulla információ hiányáéban sikerült összehozni ,de hát nem azt mondtam amit itt hallani akartak, ezért muszáj volt gondolom igy beleállni.

Ez harc lesz a végső elvtársak.:D

És a Te hülyeséged a hab a tortán..

Nem érveltem, mert nem vitáztam egyik oldal mellet sem.

Azokra a reakciókra reagáltam, amik látatlanba minősítgettek az anya örömét, és magát a helyzetet.

És akkor a Te érvelési hibád,: hogy késhegyre menő vitának hiszed azt ha olyan momentummal találkozol,érvnek egy saját tapasztalatot, ami nem fér bele a világképedbe, és rögtön hogy érvelési hibát kiáltasz ,teljesen feleslegesen.:)

2023. júl. 27. 12:01
 38/95 anonim ***** válasza:
18%

#36: Igaz, de az azért más szint, mármint csak szubjektív véleményem szerint.

#37: Elnézést kérek, megzavart a viszonylag helyesen leírt összetett mondatok halmaza, túlbecsültelek. Nem fordul elő többet...

2023. júl. 27. 12:17
 39/95 anonim ***** válasza:
100%

37

Látod látod, most a részedről nem jött más ,csak személyeskedés.

[link] :D

2023. júl. 27. 13:17
 40/95 anonim ***** válasza:
89%
#37, egy percig se zavarjon, hogy az idézett mondatokan én írtam, és nem a #33... és ha tetszik neked, ha nem, baromi könnyű kisakkozni, hogy nagyon nagy többségében mi annak a következménye, ha a nő abortuszra menne, majd meggondolja magát... nem egy agysebészet...
2023. júl. 27. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!