Tényleg meg kell hallgatni a szívhangot abortusz előtt? Ha igen miért?
"azok között akik mindent próbálnak bele magyarázni, jósolgatni, persze csak a leg negatívabban. " - nézd, arról senki sem tehet, hogy a 90+%os esélyű LEGREÁLISABB koreográfia SZERINTED a legnegatívabb... bár ugye ezzel magad is megerősítetted, hogy bizony számos negatív hozadéka van ennek a baromságnak, amiről ez a kérdés szól...
egyébként miért, te mennyi esélyt adsz neki, hogy a nő ezek után nem nevez meg apát (amire ugye eleve csak akkor van lehetőség, ha nem házasságban került sor a szülésre), hogy nem ágaskodik gyermektarháért, hogy nem várja el a férfitól semmilyen szinten sem a gondoskodást, kapcsolattartást - szóval a férfi számára pozitívabb forgatókönyvnek???
50
Semmit sem magyaráztak meg.
Továbra is ott tartunk hogy látatlanban megy a hörgés hogy jaj de rossz ez igy.:)
Köszönöm a jókívánságot.:)
Ha az számít tudatlanságnak hogy nem ítélek el egy 27 éves nőt, amiért a becsúszott gyerekét megtartja, és nem gyártok elméleteket a gyakroin hogy miért lesz ez nagyon rossz mindenkinek, akkor nekem jó így.:D
52
"nézd, arról senki sem tehet, hogy a 90+%os esélyű LEGREÁLISABB koreográfia SZERINTED a legnegatívabb."
Jézussom, egyre durvábban tolod!:D
Ember ,tedd már hozzá hogy ez a 90+%os esélyű LEGREÁLISABB" SZERINTED az. Igy volna korrekt.
simán lehet hogy 20-25 év múlva Ő fogja szerelni nálad a vizet, vagy számolja a könyvelésed.
"bár ugye ezzel magad is megerősítetted, hogy bizony számos negatív hozadéka van ennek a baromságnak, amiről ez a kérdés szól.."
Dehogy,ezt Te látod bele,erölködés közben.:D
"egyébként miért, te mennyi esélyt adsz neki, hogy a nő ezek után nem nevez meg apát (amire ugye eleve csak akkor van lehetőség, ha nem házasságban került sor a szülésre), hogy nem ágaskodik gyermektarháért, hogy nem várja el a férfitól semmilyen szinten sem a gondoskodást, kapcsolattartást - szóval a férfi számára pozitívabb forgatókönyvnek???"
Amúgy nem vigyáztak, igy lett.
Szólt a lány a srácnak, hogy megtartja.
Nem kért Tőle semmit.
Sokat elmond rólad, hogy egy ismeretlen faszi komfortja, aki még 50% ban felelős is a kialakult helyzetért, fontosabb neked mint egy gyerek élete akiből bármi lehet.
#55, nem tudatlanság valójában, hanem gondolkodásra való restség...te egyszerűen nem vagy hajlandó végig gondolni el tett, döntés következményeit, semmilyen szinten sem...
Kettőnk között az a nyg különbség, hogy én végigéltem a nyakamra szűlt nem kívánt gyerek problémáját, tehát nagyjából tudom, miről beszélek, te meg láthatóan nem igazán...
57 "Így nincs értelme még válaszolni sem."
És következetes sem vagy..:D
58
Bárcsak anyád is igy gondolta volna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!