Tényleg meg kell hallgatni a szívhangot abortusz előtt? Ha igen miért?
#69 "Sőt, azt sem tudjuk hogy lesz e bármi szerepe a gyerek életében.
Eddig tudtommal nem volt rá erőszakolva semmi."
Képes vagy legalább egyetlen egyszer a TÉNYEKRE reagálni???
Tény, hogy a következő 20 évben egy olyan nő jóindulatának lesz kiszolgáltatva, aki egyszer mág egyértelműen kifejezte, hogy még egy embrió is előrébb való neki a férfinél???
Tény, hogy a következő x évben jelentősen hátrányba kerül a párkeresésben, mint gyerekes férfi, vagy retteghet attól, hogy az új párkapcsolatba ez a tény ne érje utol???
70
csak nem érted meg hogy minden eset más és más!
Gondolkozz!:D
71
"Tény, hogy a következő 20 évben egy olyan nő jóindulatának lesz kiszolgáltatva, aki egyszer mág egyértelműen kifejezte, hogy még egy embrió is előrébb való neki a férfinél???"
Semmi ilyesmi nem történt
Úgy beszélsz mintha Te lennél a pasi, aki kézzel lábbal tiltakozott.
De nem Te vagy ugye,:D
Folyamatosan a saját jósolgatásod fogja vagy .
Ismertelen embernek, még ismeretleneb távolabbi ismerősének a(tesóm baráti köre) jövőbeni életét jósolgatod bizonyságaként tálalva te kis nostredamus.:D
"Tény, hogy a következőc x évben jelentősen hátrányba kerül a párkeresésben, mint gyerekes férfi, vagy retteghet attól, hogy az új párkapcsolatba ez a tény ne érje utol???"
Persze, biztos pokol lesz!:D
Az hogy abortusz után esetleg attól érezte volna sz@rul magát Ő,vagy a nő,hogy enm volt helyes ,az nem is merült fel.
Tedd már meg hogy odaírod hogy szerinted.
Ne állíts már bizonyosságal olyat amit nem tudhatsz.
#74, úgy látszik a három darab KÉRDŐJEL sem elég ahhoz, hogy kiüsse a szemed. A kérdés az kérdés, és nem állítás, csókolom...
De megint kikerülöd a kötekedéssel, hogy a konkrét kérdésekkel kelljen érdemben foglalkoznod... tudod, van egy olyan kategória, hogy "általában"... Általában a nők egy idő után kérnek gyermektarhát, általában a nők nem a gyerekes pasik kegyeit keresik, stb...
Ha már állandóan engem említesz, én pont kivételes vagyok ezekben, nagyrészt megúsztam a gyermektarhát, és aránylag simán találtam normális új párt. Szóval nem, pont nem a saját helyzetemből indulok ki, hanem abból, amit látok, hallok...
75 akkor válaszolok a kérdő jeleidre.
Nem, nem tény. Attól sem lesz az ha még sokszor leírod.
Szívesen! 😀
77 és ha nem lesz mit csinálsz? 😀
Amúgy a Te gyereked hány éves?
Miért kellene nekem bármit csinálnom? Képtelen vagy egyenes választ adni?
30+
79
"Miért kellene nekem bármit csinálnom?"
Ne kell, lehetsz tovabbra is ilyen erőszkos nostredamus. :)
Mondjuk megtehetnéd hogy nem jósolgatsz folyamatosan.. :)
"Képtelen vagy egyenes választ adni?"
Mire? Arra hogy Te előre eldöntöd másik mit fognak csinálni? 😀
Arra már adtam eleget...
"30+"
És mikor rágondolsz, az jut eszedbe hogy kár hogy nem lett elvetetve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!