Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Tényleg meg kell hallgatni a...

Tényleg meg kell hallgatni a szívhangot abortusz előtt? Ha igen miért?

Figyelt kérdés

2023. júl. 23. 11:21
 41/95 anonim ***** válasza:
13%

40

"egy percig se zavarjon, hogy az idézett mondatokan én írtam, és nem a #33"

Nem zavar.:D

Tudod miért?

Mert sehol sem állítottam hogy ugyan az mondta mindet! :)

Én a 33 nak az érvelési hibás hülyeségét hoztam fel.

"és ha tetszik neked, ha nem, baromi könnyű kisakkozni, hogy nagyon nagy többségében mi annak a következménye, ha a nő abortuszra menne, majd meggondolja magát... nem egy agysebészet...2

Ha tetszik neked ha nem, akkor is meg lett tartva, és örül.

De akkor jósólgassál tovább ,agysebész barátom...:D

2023. júl. 27. 14:38
 42/95 anonim ***** válasza:
3%
#41 " akkor is meg lett tartva, és örül." - KI???
2023. júl. 27. 14:53
 43/95 anonim ***** válasza:
90%
#39: Miután kettőből, kettőt elbuktál, mit kellene tenni szerinted? Igen, lementem a szintedre, hátha le tudsz győzni a rutinoddal, ahogy mondani szokták, de ha ügyes lettél volna, kiolvastad volna, hogy ezzel fel is adtam az egészet (vitának nem nevezném, mert nem nőtt fel arra a szintre)
2023. júl. 27. 14:53
 44/95 anonim ***** válasza:
34%

42

Az anya.Te biztos nem.:D

43

Mit buktam el haver?

Elmondtam egy valós sztorit állás foglalás nélkül.

Erre, azok akiknek ez zavart okozott jöttek a vadabbnál vadabb elméletetekkel, hogy igazolják a saját álláspontjukat miért is sz@r, vagy lesz sz@r annak aki nem vetette inkább el.

Egyértelmű hogy az a fajta úgy is sz@r lesz neki jósolgatás, teljesen látatlanul nem más mint vergődés.

Te meg itt jössz megint személyeskedve.:)

Pedig ugye a 33 as hsz óta tudjuk hogy: [link] :D

2023. júl. 27. 15:08
 45/95 anonim ***** válasza:
2%

#44, bocs, azt hittem, hogy amit idézel, azt el is olvastad, horribile dictu értelmezted is...

"gondolom a párja is "roppant hálás" érte..."

2023. júl. 27. 16:44
 46/95 anonim ***** válasza:
16%

45

És ezzel hol is fogtál meg? :)

2023. júl. 27. 16:50
 47/95 anonim ***** válasza:
0%
#46, már megint kevered a hozzászólókat... én ugyan nem írtam semmiféle megfogásról, max funkcionális analfabetizmusról...
2023. júl. 27. 22:51
 48/95 anonim ***** válasza:
10%

47

Azt mondtad :"bocs, azt hittem, hogy amit idézel, azt el is olvastad, horribile dictu értelmezted is...

"gondolom a párja is "roppant hálás" érte..."

Ezt úgy idézted mintha volna valami baj azzal hogy idéztem ezt is, azok között akik mindent próbálnak bele magyarázni, jósolgatni, persze csak a leg negatívabban. Ezért kérdeztem hogy mivel fogtál meg? Mi nem volt a helynek való? Sajnálom ha ennyi sem ment át...

Szóval, mit akartál mondani? :)

2023. júl. 27. 23:05
 49/95 anonim ***** válasza:
0%
Helynek* helyén való.
2023. júl. 27. 23:08
 50/95 anonim ***** válasza:
88%

#44: Látod, még mindig nem érted, ezért mondtam, hogy feladtam. Innentől már lehet vergődni. De felesleges, többet többféleképpen megmagyarázták, hogy miért beszélzs hülyeséget, de még csak össze sem tudtad rakni a képet oldalak óta. Így nincs értelme még válaszolni sem. "Boldogok a..." tudatlanok, hogy egy nagyot ferdítsek el. ilyen emberekre van szüksége az orszégnak a nem kívánt gyerekeikkel együtt, szóval hajrá, neked áll a zászló, élj boldog tudatlanságodban ;)

2023. júl. 28. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!