Tényleg meg kell hallgatni a szívhangot abortusz előtt? Ha igen miért?
40
"egy percig se zavarjon, hogy az idézett mondatokan én írtam, és nem a #33"
Nem zavar.:D
Tudod miért?
Mert sehol sem állítottam hogy ugyan az mondta mindet! :)
Én a 33 nak az érvelési hibás hülyeségét hoztam fel.
"és ha tetszik neked, ha nem, baromi könnyű kisakkozni, hogy nagyon nagy többségében mi annak a következménye, ha a nő abortuszra menne, majd meggondolja magát... nem egy agysebészet...2
Ha tetszik neked ha nem, akkor is meg lett tartva, és örül.
De akkor jósólgassál tovább ,agysebész barátom...:D
42
Az anya.Te biztos nem.:D
43
Mit buktam el haver?
Elmondtam egy valós sztorit állás foglalás nélkül.
Erre, azok akiknek ez zavart okozott jöttek a vadabbnál vadabb elméletetekkel, hogy igazolják a saját álláspontjukat miért is sz@r, vagy lesz sz@r annak aki nem vetette inkább el.
Egyértelmű hogy az a fajta úgy is sz@r lesz neki jósolgatás, teljesen látatlanul nem más mint vergődés.
Te meg itt jössz megint személyeskedve.:)
Pedig ugye a 33 as hsz óta tudjuk hogy: [link] :D
#44, bocs, azt hittem, hogy amit idézel, azt el is olvastad, horribile dictu értelmezted is...
"gondolom a párja is "roppant hálás" érte..."
45
És ezzel hol is fogtál meg? :)
47
Azt mondtad :"bocs, azt hittem, hogy amit idézel, azt el is olvastad, horribile dictu értelmezted is...
"gondolom a párja is "roppant hálás" érte..."
Ezt úgy idézted mintha volna valami baj azzal hogy idéztem ezt is, azok között akik mindent próbálnak bele magyarázni, jósolgatni, persze csak a leg negatívabban. Ezért kérdeztem hogy mivel fogtál meg? Mi nem volt a helynek való? Sajnálom ha ennyi sem ment át...
Szóval, mit akartál mondani? :)
#44: Látod, még mindig nem érted, ezért mondtam, hogy feladtam. Innentől már lehet vergődni. De felesleges, többet többféleképpen megmagyarázták, hogy miért beszélzs hülyeséget, de még csak össze sem tudtad rakni a képet oldalak óta. Így nincs értelme még válaszolni sem. "Boldogok a..." tudatlanok, hogy egy nagyot ferdítsek el. ilyen emberekre van szüksége az orszégnak a nem kívánt gyerekeikkel együtt, szóval hajrá, neked áll a zászló, élj boldog tudatlanságodban ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!