Tényleg meg kell hallgatni a szívhangot abortusz előtt? Ha igen miért?
"Én tuti hogy tartanám gyerekemel a kapcsolatot," - ez a te dolgod, egészségedre... ahogy a te privát magánügyed, én nem szólók bele a gyerekeddel való kapcsolatba... pont ahogy nekem is a privát magánügyem...
"Kizárt hogy több érdeked fűződik hozzám, mint hozzá." - ebből csak az látszik, hogy képtelen vagy elvonatkoztatni, semmi más... ez nem a te személyedről szól, hanem a nyilvánosságról. Ahhoz fűződik abszolút érdekem, hogy megvilágítsam az ilyen helyzetbe kerülő nőknek, hogy azzal, ha öncélúan megtartják a terhességüket - "csak a szívükre hallgatnak" - és a nemző nyakába varrják, leginkább is az imádott kicsike babókájukkal szúrnak ki, és nem mással... egy ilyen koreográfiának az esetek túlnyomó többségében NEM LEHET JÓ VÉGE. Ez szimplán ennyi... mert tudniillik a férfiak többsége sem értelmi fogyatékos, ergo leginkább a saját érdekeiket fogják védeni... ahogy én magam is azt teszem...
Szóval akárhány óra is megéri, ha egyetlen férfit is meg tudok védeni a kényszerapaságtól - AZ ÉRI MEG.
"Mert egy normális ember ( NEM TE) tud különbséget tenni elkövető, és artatatlan között, főleg ha az egyik a gyereke." - ezzelk megint baromságot írsz... ha nem tudnék különbséégeket tenni, akkor pont hogy tőle várnék jóvátételt, elvárásokakl ostromolnám, és nem a nincs semmi dolgunk egymással nézőpontra helyezkednék...
Egyébként meg te aztán biztos, hogy nem nekem akarsz jót a "tanácsaiddal" - amit természetesen tudok, tehát eszembe sem jut akár csak átgondolni is... én viszont (már bocsi) első sorban saját magamnak akarok jót ebben a szituban, és eszerint élem az életemet.:) Ahogy a kényszerapává tett férfiak túlnyomó többsége is pont ezt fogja tenni...
Előbb-utóbb csak felfogják már az érintett hölgyek, hogy az ember nyakába erőszakolt gyerek nem érték számunkra, hanem pont az ellenkezője...
Na EZT kellene átgondolni!
#94: Van olyan szalagcímkük amit nem köptek már szembe? Miért ez lenne a kivétel?
(költői kérdés csak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!