Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Nem tudom mitévő legyek,szerin...

Nem tudom mitévő legyek,szerintetek megtudnám egyedül oldani?

Figyelt kérdés
1 éve volt abortuszom egy olyan férfitől aki mással élt együtt, utána terhes lett tőle a nője,de az a gyerek egyáltalán nem érdekli,most 8 hónapos a nő de mindenkinek azt mondja,hogy attól hogy felneveli a gyereket a nővel még nem kötődik hozzá főleg mert lány lesz,de persze ez változhat majd. Most megint terhes lettem tőle, egyszer szedtem be más gyógyszert a fog.gátló mellé és nem is aznap feküdtünk le. Nem értem hogy történhetett, csak ezt az egy dolgot akartam elkerülni,annyira rosszul érzem magam és fáj a lelkem,mindenem,hogy még levegőt venni is fáj. Az abortuszba majdnem belehaltam lelkileg ezért ezt a gyereket semmi pénzért nem vetetném el és az apja is gondolom támogatna anyagilag hiszen van miből neki. Nagyon kellemetlen ez rám nézve is,főleg így hogy a nője is terhes, szégyellem magam mindenki előtt, nem is tudom hogy mondanám el a családnak,ismerősoknek. Itthon élek az anyukámmal és bátyámal. 21 éves vagyok,anyukam is tudna segíteni mert itt dolgozik a faluban, még 1 évem lenne a szakmás képzésemből és fél év munkaviszonyom van. Nem tudom hogy tudnám túl tenni magam megint ekkora traumán, nem akarom elvetetni de mégis a legjobbat akarom a gyerekemnek. Szerintetek nekted,akiknek van gyereketek és tudjátok mivel jár,meg lehetne így oldani,hogy megtartsam?
2022. júl. 31. 16:00
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
85%

30as

Anyukád biztos nem volt ilyen buta lány!

2022. júl. 31. 17:01
 32/39 anonim ***** válasza:
73%
Onnantól kezdve, hogy 1 éven belül kétszer esel teherbe nem kívánt módon ugyanattól a téged szarba se vevő fasztól, reménytelen eset vagy. A kicsit sajnálom, hogy ilyen tróger viszonyok közé fog születni.
2022. júl. 31. 18:48
 33/39 anonim ***** válasza:
84%

"Csak szigorúan a kérdésre válaszolva meg tudnád oldani, igen.

Engem 18 évesen szült anyukám, egyedül nevelt fel."

Nagyon más idők vannak ma, mint amikor te születtél. A te anyukád hol lakott például? Egy csecsemős anyának ki sem adnak albérletet, akkor hogy oldaná meg maga a kérdező?

Már ott rászorul a családra, hogy a gyereket hova szülje....

2022. júl. 31. 18:51
 34/39 anonim ***** válasza:
77%

"Felelőtlennek se tartom magamat mert rendesen védekeztem". -ezzel vitatkoznék. Gumi mellett szedhetsz bármilyen más gyógyszert, foggátló mellett ha gyógSzert szedsz,kiegészítő védekezés kell.

Afelett viszont nehéz elsiklanom hogy úgy hetyegtél az illetővel h közben várandós a barátnője.

Szerintem ez egy teljesen kilátástalan helyzet és 1éven belül 2 abortusz... szerintem neked még nem való gyerek, sajnálom.

2022. aug. 1. 01:53
 35/39 anonim ***** válasza:
32%

Sebaj van olyan roma aki 15x is megy abortuszra

Szóval a 2 ahoz még semmi

Majd lesz még egy pár

2022. aug. 1. 06:21
 36/39 anonim ***** válasza:
77%

Baszki. 1x véletlenül teherbe lehet esni. 2x már vigyázok arra, hogy még véletlenül sem.

Sajnos én is terhes lettem 1x és el kellett vetetnem a babám. Azóta oda figyelek, hogy esélyem se legyen terhesnek lennem. Ha úgy érzem nem elég a gyógyszer akkor húzatok a partere f@szára egy gumit, ha meg nem akar akkor nem fekszem le vele.

Nem játék baszdki az élet, hogy évente járj kapartatni egy olyantól aki szarik a fejedre.

2022. aug. 2. 09:35
 37/39 anonim ***** válasza:
15%
Kedves Kérdező! Én a helyedben megtartanám. A soraidból erősen érződik, mennyire megviselt az abortusz, s az is, hogy ezt nem akarod újra átélni. Ez nagyon fontos. Nem egy ideális helyzet, amiben vagy, azonban manapság sokan nevelik egyedül a gyermeküket (például az egyik rokonom). Biztató körülmény, hogy anyukád támogatására számíthatsz, s ha már a férfire nem, legalább az anyagi támogatására igen. A gyerektartás jár jogilag is. Minden jót kívánok, és jó döntést!
2022. aug. 2. 10:45
 38/39 anonim ***** válasza:
85%

Van akin sosem tudjak behajtani a gyerektartast, erre apellalva szulni es anyam nyakara 21evesen ugy h senki masra nem szamithatok, biztos nem vagnek bele. Egy fix pont nincs az eletedben.

30evesen sajat lakhellyel es x ev munkaviszonnyal azt mondanam h vhogy kinyogned a legnehezebb eveket, de igy...tul sok a bizonytalan tenyezo.

2022. aug. 2. 18:11
 39/39 anonim válasza:
Mire jutottàl?
2022. aug. 16. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!