Ha terhes vagyok, az anyámnak is jönnie kell velem az orvosomhoz? Vagy először menjek egyedül? Hogy van ez?
Tegnap reggel csináltam három tesztet, pozitívak lettek. Nem szeretném megtartani.
Bejelentkeztem az orvosomhoz, péntek délután 5-re megyek.
Az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor mi történik?
17 éves vagyok, tehát szükséges a szülői aláírás. De már a vizsgálatra is jönnie kell anyának? Vagy majd megkérdezi az orvosom, hogy mit szeretnék? Vagy nekem kell mondani?
A vizsgálat előtt rögtön?
Az orvoshoz nem, majd a védőnőhöz fog kelleni anyukad.
Utolsó neked pedig semmi közöd, hogy miért nem akarja megtartani a kérdező, bár lévén hogy egy 17 éves fiatal lányról van szó, aki még ő maga is félig-meddig gyerek és előtte az egesz élet, szerintem elég érthető...!!
Nem kell az érzelmi zsarolós álszent duma, az a nehány hetes, fejletlen embrió magáról nem tud, nem hogy még arról, hogy a kérdező milyen kedves-rendes lány..
És ha ennyire rajta vagy a témán, akkor hajrá, te nyugodtan hordj ki, szulj meg majd adogass örökbe gyerekeket csak úgy puszira, ha ettől jobban érzed majd, de senkitől(!!) az égvilágon nem várható el, hogy puszta jófejsegből kihordjon és megszuljon egy nem kívánt terhességet, csak mert más gyerekre vár. A terhesség és a szülés egy rendkívül megterhelő és fájdalmas procedúra, teljesen érthető hogy normális ember nem vállalja be, csak mert másnak nem lehet. Ez mindenkinek a magánügye, nem egy 17 éves, fiatal lány dolga ezt megoldani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!