Egyedül végigcsinálni az abortuszt?
Már miért omlana össze egy világ az anyjaban azért, mert a lánya egyedül dönt a teste és élete felett..?! Normális szülő a gyereke mellett áll, bármiről is legyen szó!
Kérdező, hogy erted h feszült a viszonyotok? Mennyire? Biztos h nem tudnád neki elmondani? Ha őszintén szeret téged, melletted lesz, ne aggódj.
Milyen unokáról beszélsz?! Jézusom. Nincs semmilyen gyerek, se unoka. Van egy fejletlen embrió. A kettő eg és a föld. Nem is értem, aki biológiából ennyire ostoba, hogy gyereknek hiv egy embriót, az minek okoskodik.
Igen egyértelműen joga van hozza a kérdezőnek, hisz az ő élete, az az anya, aki viszont emiatt képes elítélni a saját lányát, az inkább süllyedjen a föld alá! Hogy csak feltétellel szereti a tulajdon gyerekét.
Halistennek nekem normális anyum van, aki mellettem állt és támogatott mindig mindenben, ítélkezés helyett, de őszintén sajnálom, akinek csak olyan anya jutott, aki kritizálta és elítélte a döntéseit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!