Egyedül végigcsinálni az abortuszt?
Amit írtál, abból gondoltam, hogy nem egy társasághoz tartoztak. Hát így más. De a baba ezek közül sem tehet semmiről.
Figyi, elárulom, hogy anno nekem pont azért volt abortuszom, mert én is kb azt gondoltam, hogy nem tudnám egy olyan pasi gyerekét nevelni, akit nem szeretek, akinek taszít az egyénisége. Azt gondoltam, szomorú, de így kell lennie. Nem akartam az egészet, és nem akartam nagyon végiggondolni, szembenézni a tényekkel.
Aztán mikor évekkel később anyuka lettem, rájöttem, hogy az a baba is ugyanolyan édes pici gyerekem, rajongani való gyönyörűségem lett volna, ő nem tehetett róla, hogy egy felelőtlen életéből származott, és mindenkinél jobban szeretett volna engem és én őt. Nem tudom szavakba önteni, mennyire megbántam. Ő volt az én első gyerekem. És mennyire átértékelődött bennem egy emberi életke értéke!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!