Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Egyedül végigcsinálni az...

Egyedül végigcsinálni az abortuszt?

Figyelt kérdés
Sajnos terhesség megszakításra kell mennem, viszont nem tudom, hogy a kórházból csak kísérővel engednek haza? Egyedül az anyámban bízom annyira, hogy ezt megbeszéljem vele/tudjon erről, másnak nem szeretném elmondani... Viszont vele is elég feszült a kapcsolatunk, nem szeretném felesleges terhelni, rontani a helyzeten.
2018. aug. 1. 14:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
59%

"A kérdezőnek joga van abortuszra menni, az anyjának meg joga van pl elítélni ezért." - joga az van, persze, de van olyan szülő is - bármilyen hihetetlen - aki szereti a gyerekét, ezért tényleg jót akar neki.

Kérdező, egyedül is végigcsinálhatod, de ez a te döntésed. Ha nem akarod, nyilván kérhetsz segítséget az anyukádtól is, de gondolom vannak barátaid, barátnőid, akik szintén szívesen segítenek. Én egyszer egy hajdan volt exemet kísértem AB-t intézni, bennem megbízott, én meg szívesen segítettem neki.

2018. aug. 1. 20:47
 12/22 anonim ***** válasza:
13%
A kórházat nem érdekli, van-e kísérőd. Viszont ha eddig jó volt a viszony anyukáddal ideje kibékülni vele. Testileg és lelkileg is megterhelő az abortusz, jó ha valaki melletted áll
2018. aug. 2. 09:52
 13/22 anonim ***** válasza:
64%
"Csakis a te felelősséged az egész." - lehet, hogy a Kérdező felelőssége. ÉS? Hogy jön ez a leírt kérdéshez?
2018. aug. 2. 10:52
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Kisérő nem kell, a korház nem várja el. Viszont jó ha van melletted valaki akiben bízol és támogat. Nem tudom milyen a kapcsolatotok de ha van rá bármi esély hogy megértsen és támogasson akkor egy próbát megér.
2018. aug. 2. 11:04
 15/22 A kérdező kommentje:
59%-os, nagyon okos válaszoló! Menjél már innen, legyél érzékelten máshol. Nem kíváncsi rád senki, nem veszed észre? Nem érdekel, hogy mit gondolsz rólam, a döntésemről, vagy hogy szerinted kinek a felelőssége ez. Lepereg. Felfogtad?
2018. aug. 2. 11:14
 16/22 anonim ***** válasza:
11%
Kedves Kérdező! Mi a helyzet? Egyedül vagy a helyzetedben vagy beavattál már valakit? Mindenképp azt gondolod, az abortusz az egyetlen megoldás?
2018. aug. 2. 18:22
 17/22 A kérdező kommentje:

Beszéltem az anyámmal, mondhatni "kibékültünk" (bár összeveszve nem voltunk).

Azért döntöttem így, mert a húszas éveim elején, egyetemistaként akkor sem vállalnék gyereket, ha lenne egy olyan párom, akivel amúgy tökéletesen megvagyunk és szeretjük egymást. Jelenleg egyedülálló vagyok, mert az exemmel teljesen különböztünk, ő más kultúrából, országból származik. Sosem támogatott az ötleteimben, rengeteg vitánk volt abból, mert uralkodni akart felettem, féltékenykedett, egy 2-3 órás barátnős borozgatás alatt képes volt 5-ször felhívni, meg értem jönni, hogy lássa, biztosan a barátnőimmel voltam... Ez nekem már nem hiányzott, ráadásul a kapcsolatunk vége felé rettenetesen viselkedett velem, nekem ez nem hiányzik egy életen át, hogy a gyereket pl. másik iskolába se tudjam átiratni a beleegyezése nélkül. Ott tudna szivatni, ahol csak akar. Nem akarom, hogy az életem része legyen, ennyi.

2018. aug. 2. 18:29
 18/22 anonim ***** válasza:
8%
Igen, de a babât akkor is megtarthatnád, ha a pasi nem is tudna róla. Mert ő a te gyereked, aki semmit nem tehet arról,hogy összejött.
2018. aug. 2. 18:44
 19/22 A kérdező kommentje:

Nem tudna róla?:) Mégis hogyan, mikor vannak közös barátaink, baráti társaságunk? Vagy majd költözöm, bújkálok egész életemben?

De írtam, hogy párkapcsolatban sem tartanám meg jelenleg. Nem állok készen erre az egészre, nem tudnám egy olyan férfi gyerekét nevelni, akitől félek/tartok és akit gyűlölök.

2018. aug. 2. 18:46
 20/22 anonim ***** válasza:
17%
Miért talán egy muszlim migráns volt a pasid kérdező, és ráadásul még föl is csinált? Ha ennyire nem akartál gyereket, miért nem védekeztél? Vagy a pasid azt sem engedélyezte? Nevetséges vagy. Saját bajod. De ha eszed lenne, akkor ezt a problémát elkerulhetted volna. Ennyi ésszel szabad lábon.
2018. aug. 2. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!