Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Nem tudom mitévő legyek,szerin...

Nem tudom mitévő legyek,szerintetek megtudnám egyedül oldani?

Figyelt kérdés
1 éve volt abortuszom egy olyan férfitől aki mással élt együtt, utána terhes lett tőle a nője,de az a gyerek egyáltalán nem érdekli,most 8 hónapos a nő de mindenkinek azt mondja,hogy attól hogy felneveli a gyereket a nővel még nem kötődik hozzá főleg mert lány lesz,de persze ez változhat majd. Most megint terhes lettem tőle, egyszer szedtem be más gyógyszert a fog.gátló mellé és nem is aznap feküdtünk le. Nem értem hogy történhetett, csak ezt az egy dolgot akartam elkerülni,annyira rosszul érzem magam és fáj a lelkem,mindenem,hogy még levegőt venni is fáj. Az abortuszba majdnem belehaltam lelkileg ezért ezt a gyereket semmi pénzért nem vetetném el és az apja is gondolom támogatna anyagilag hiszen van miből neki. Nagyon kellemetlen ez rám nézve is,főleg így hogy a nője is terhes, szégyellem magam mindenki előtt, nem is tudom hogy mondanám el a családnak,ismerősoknek. Itthon élek az anyukámmal és bátyámal. 21 éves vagyok,anyukam is tudna segíteni mert itt dolgozik a faluban, még 1 évem lenne a szakmás képzésemből és fél év munkaviszonyom van. Nem tudom hogy tudnám túl tenni magam megint ekkora traumán, nem akarom elvetetni de mégis a legjobbat akarom a gyerekemnek. Szerintetek nekted,akiknek van gyereketek és tudjátok mivel jár,meg lehetne így oldani,hogy megtartsam?
2022. júl. 31. 16:00
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
91%

Naív vagy, feleslegesen írunk itt bármit ha te azt hiszed hogy majd törődik veled ha fiút szülsz, azzal sem vagy tisztában a mai világban milyen egyedül nevelni egy gyereket, csak mert neked van szakmád meg autód..

hogy fogsz egy csecsemő mellett dolgozni?

De úgyis hiába beszélünk ha a foglalt fasz csábítóbb

2022. júl. 31. 16:14
 12/39 anonim ***** válasza:
94%
Nem vagyok rászorulva-és akkor mégis miböl tervezed felnevelni a gyereket???
2022. júl. 31. 16:15
 13/39 A kérdező kommentje:
Én szerelmes vagyok ebbe a férfibe már évek óta. A nője aki terhes,tudja hogy en is terhes voltam egy éve, együtt maradtak. És tudom azt is hogy az az egyetlen út ha megtartom, hogy egyedül nevelem fel, mert őt nem fogja erdekelni. nem is azt írtam, hogy nem hibaztam,de azt is tudom hogy mit éltem át az abortusz után,és hogy mindent megtettem azért,hogy ne forduljon ez elő többet de mégis megtörtént
2022. júl. 31. 16:16
 14/39 anonim ***** válasza:
97%
Milyen érdekes, hogy mostanában havonta teherbe esik egy 20 éves lány egy foglalt pasitól, és mind itt szavaztatja meg, hogy megtartsa e vagy ne a gyereket 😅
2022. júl. 31. 16:17
 15/39 A kérdező kommentje:
Már megbántam,hogy kiírtam ezt a kérdést, legyen szép életetek,ha már ti tökéletesek vagytok. Sziasztok!🙂
2022. júl. 31. 16:18
 16/39 anonim ***** válasza:
88%

Húha, akkor ez a sors keze!🙃

Gondolj már bele, mit mondasz a gyereknek ha oda kerül a sor, miért nincs apja! Pofámról lesülne a bőr, hogy így adtam neki életet!

A pénztárcában turkálás meg nem az én dolgom tényleg, de fél év munkaviszonnyal hogy gondolod, hogy felneveled?

17/39 anonim ***** válasza:
70%

Semmit nem tettél meg!

Nekem is volt egy abortuszom csak mellettem ottvolt a párom

Nem akartunk még akkor gyereket

Ha kiszakad a gumi és úgy leszel terhes nem világos hogy más módszerre van szükség? Gondolom nem is védekeztetek azt irtad vettél be gyógyszert csak nem aznap.. sokat ér

Első abortusz után kellett volna minimum fogamzásgátló vagy tuti módszernak spirál..

Nem lennél ebben a helyzetben!

18/39 anonim ***** válasza:
49%
Vetesd el, aztán irány Szlovákia elköttetni magad.
2022. júl. 31. 16:19
 19/39 anonim ***** válasza:
73%
VÓTMÁ!
2022. júl. 31. 16:20
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
A tökéletes ember között, es aközött, aki kétszer teherbe esik egy foglalt lúzertől, eléggé nagy az átmenet!
2022. júl. 31. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!