Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Nem tudom mitévő legyek,szerin...

Nem tudom mitévő legyek,szerintetek megtudnám egyedül oldani?

Figyelt kérdés
1 éve volt abortuszom egy olyan férfitől aki mással élt együtt, utána terhes lett tőle a nője,de az a gyerek egyáltalán nem érdekli,most 8 hónapos a nő de mindenkinek azt mondja,hogy attól hogy felneveli a gyereket a nővel még nem kötődik hozzá főleg mert lány lesz,de persze ez változhat majd. Most megint terhes lettem tőle, egyszer szedtem be más gyógyszert a fog.gátló mellé és nem is aznap feküdtünk le. Nem értem hogy történhetett, csak ezt az egy dolgot akartam elkerülni,annyira rosszul érzem magam és fáj a lelkem,mindenem,hogy még levegőt venni is fáj. Az abortuszba majdnem belehaltam lelkileg ezért ezt a gyereket semmi pénzért nem vetetném el és az apja is gondolom támogatna anyagilag hiszen van miből neki. Nagyon kellemetlen ez rám nézve is,főleg így hogy a nője is terhes, szégyellem magam mindenki előtt, nem is tudom hogy mondanám el a családnak,ismerősoknek. Itthon élek az anyukámmal és bátyámal. 21 éves vagyok,anyukam is tudna segíteni mert itt dolgozik a faluban, még 1 évem lenne a szakmás képzésemből és fél év munkaviszonyom van. Nem tudom hogy tudnám túl tenni magam megint ekkora traumán, nem akarom elvetetni de mégis a legjobbat akarom a gyerekemnek. Szerintetek nekted,akiknek van gyereketek és tudjátok mivel jár,meg lehetne így oldani,hogy megtartsam?
2022. júl. 31. 16:00
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
93%

Hallod, ember, nézd már meg, mit művelsz az életeddel!

A k*rvája vagy egy pasinak, akinek van nője és gyereke is, téged csak üríteni használ, gyereket meg anyádék kontójára akarsz vállalni, mert egyedül eltartani sem tudnád.

Legyen már önbecsülésed. Ez a pasi sosem lesz a "tiéd", és egy normális pasinak sem kell olyan huszonéves nő, akinek már pár éves gyereke van.

Megfosztod magad attól, hogy normális, szerető családod és rendezett életed legyen - de a legrosszabb, hogy a gyerekedet ia megfosztod ettől.

2022. júl. 31. 16:21
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
#13! Ezért kérdeztem, hogy mit tud az a pasi, ami miatt versenyt szültök neki. Teljesen nyilvánvaló, hogy a nő se véletlenül lett terhes utánad. Azzal is egyetértek, hogy te most arra számítasz, ha neked fiú lesz, te leszel "fölényben." De nem. Valószínűleg egyik gyerek se érdekli, ahogy egyik nő se. Azzal él, aki kényelmesebb körülményeket tud neki biztosítani lakhatásban, a háztartásban. Az meg nyilvánvalóan nem te vagy 21 évesen, aki a szüleivel él. Ez a pasi egy here. Semmire nem jó. De biztos aranyból van a farka.
2022. júl. 31. 16:22
 23/39 anonim ***** válasza:
79%

Senki sem tökéletes itt! De hogy halál buta vagy az fix!

Egy foglalt faszitol teherbe esel aki majd azt hiszed naívan hogy eltart

Fél év munkaviszonnyal te felnevelsz egy gyereket?

Nagyon kislány vagy még!

Egy kisbabának a holmijait megvenni több 100 ezer ft

Ha iskolás lesz sem 2 ft

+ sokkal nehezebb később párt és családot alapitani egy már meglévő gyerekkel

És ha rákérdez hol az apja mit mondasz?

Megdugott egy nős férfi és elhagyott? Mert szart rád drága gyermekem?

Önző vagy és csak magadra gondolsz a gyerek nem érdekel mit fog áttélni

2022. júl. 31. 16:22
 24/39 anonim ***** válasza:
91%

Ja és még a szakmád meg sincs? OMG

Így hogy lesz? Majd viszed a babát magaddal az iskolába?

2022. júl. 31. 16:25
 25/39 anonim ***** válasza:
84%

"az apja is gondolom támogatna anyagilag hiszen van miből neki. "

Tehát még nem is tud róla...

Gyönyörű.... De te gondolod.... És turkálsz a pénztárcájában...

LOL

2022. júl. 31. 16:27
 26/39 anonim ***** válasza:
63%

És még elvárod anyukádtól hogy ő majd segít? És akkor ki fog dolgozni ha nem anyukád?

Te úgyis csak újra felcsináltatnád magad

2022. júl. 31. 16:27
 27/39 anonim ***** válasza:
80%
Hihetetlen, hogy beveszitek ezt a velejéig átlátszó, kamu sztorit.
2022. júl. 31. 16:47
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Mégis hogy lehetsz szerelmes egy ilyen hapsiba?
2022. júl. 31. 16:49
 29/39 anonim ***** válasza:
91%
27-es, sosem lehet tudni igazából. Annyi olyan sztori van a való életben is, amit itt olvasva biztos lekamuznék, pedig nem az....
2022. júl. 31. 16:51
 30/39 anonim ***** válasza:
44%

Csak szigorúan a kérdésre válaszolva meg tudnád oldani, igen.

Engem 18 évesen szült anyukám, egyedül nevelt fel. Nagyon jó anya, pedig neki nem volt segítsége. Nem hiányzott az apám, szerintem ez a pasi sem fog a ti életetekből

2022. júl. 31. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!